Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 23.8. 2016 - Kateřina

23. 08. 2016 | Poslední díl
S druhou premiérou pořadu Prostřeno! se přesuneme na sever Čech, kde se o padesát tisíc a titul hostitele týdne utkají tři ženy a dva muži. Ústecký kraj je region sice malebný, ale také drsný a soupeři se netají tím, že jsou ve hře a taktizovat se bude. A jaký úkol týdne naše soutěžící tentokrát potrápí? Amuse-bouche…

Tahle chuťovka či jednohubka není v Prostřeno! poprvé, ale stejně mají hostitelé problém vyslovit její název a dovést ji k dokonalosti. Někdo si s tím dá práci a připraví nápadité „potěšení pro pusu“, někdo jen namaže veku. Amuse-bouche se často servíruje ve skleničkách nebo jako jedno sousto na speciální lžíci.

Prostřeno 23.8. 2016 - KateřinaNěkterá menu jsou si podobná, proto bude s čím srovnávat. Nepsané téma týdne jsou fazole či fazolky, mnozí tápou, co je zelenina a co luštěnina. Od Kristýny se také dozvíme, jak vypadá správná bruschetta. Kdo na Ústecku uvaří nejlepší večeři a přesvědčí své krajany, aby mu dali nejvyšší počet bodů? Bude to nepřehlédnutelný David, taktička Kateřina, teoretik Karel, nebo milovnice koní a zkušená hospodyně Jarmila či usměvavá Kristýna?

V neděli se pak celá ústecká parta znovu sejde na Poslední večeři. Jak budou hosté reagovat při společném sledování ukázek z pořadu? Co se stane, když se dozví, jak kdo bodoval? Dočkáme se další omluvy nebo taktici si budou tvrdě stát za svým? Chybět nebudou ani slzičky… Sledujte Prostřeno! každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to Severočeši definitivně vyříkají.

Prostřeno – 23.8. 2016 – Kateřina:


V úterý 23.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno servírka Kateřina (21). Druhá soutěžící Kateřina nemá problém být k soupeřům kritická a otevřeně přiznává, že spoléhá hlavně na nízké bodování. To ostatně předvedla už včera. Katka nás pozve do Chomutova, kde žije a pracuje. U ní doma to ale nebude, Kateřina vaří u kamarádky.

A David hned slibuje, že za tohle jí tedy určitě strhne body. Vyzná se Kačenka v kamarádčině bytě? Nebude tápat? Její předkrm i polévka jsou v podobném duchu jako včera. Bude opět bruschetta, jen podstatně odfláknutější.

Přestože je Kateřina vyučená servírka a jako servírka se živí, její servis na výbornou bohužel není a hosty potrápí hladem a žízní. Celé je to takové divné, v přesolené polévce jsou rozmočené krutony, jídlo nepůsobí moc esteticky, ani hlavní chod „hora masa“ – panenka a kuře – s opečenými brambory s rozmarýnem a fazolkami nepřesvědčí.

David v pořadu Prostřeno s datem 23.8. 2016 nedostal fazolky, protože je prý nejí, on ale, Katko, nejí fazole a to je rozdíl! Největší chuť dodala jídlu omáčka demi-glacé, tu si ale hostitelka přinesla z práce od kuchaře. To, že připravila svoji večeři s podporou podniku, kde pracuje, je nejčastější výtka.

David jídlo ani nedojí a u dezertu s koupenou zmrzlinou má pocit, že vanilkovou zmrzlinu v pistáciích s belgickou čokoládou už někde viděl. Že by u Kateřiny v restauraci? Zachrání to zábava s héliem, u které se ostatní dost nasmějí?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristýna, v úterý 23.8. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 23.8. 2016 - Kateřina:

Prostřeno 23.8. 2016 - Kateřina
Prostřeno 23.8. 2016 - Kateřina
Prostřeno 23.8. 2016 - Kateřina
Prostřeno 23.8. 2016 - Kateřina
Prostřeno 23.8. 2016 - Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle