Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 23.4. 2015 - Iveta

23. 04. 2015 | Poslední díl
Na čtyři ženy a jednoho mladíka z Moravskoslezského kraje čeká docela náročný úkol týdne a jeden „zimní cheesecake“ a jedno „letní tiramisu“ a závěrečné překvapení pro vítěze. Naši slezští hrdinové budou muset péct, i kdyby nechtěli – tentokrát dezert cupcake.

Jak si s nazdobeným dortíčkem cizí provenience poradí? A jak si poradí s vlastními menu, které občas směřují do Itálie a v nichž převažují krémové polévky? Budou mít těžkou konkurenci: čtvrtá soutěžící je skoro poloviční Italka, na Apeninském poloostrově prožila půl života a italskou kuchyni má v malíku.

Prostřeno 23.4. 2015 - IvetaVyhraje krásných 50 000 korun nejstarší účastnice, nebo je v záloze někdo šikovnější? Třeba jediný muž týdne Martin, který sází na svoji taktiku? „Zatím se tváří jako roztomilý klučina, který si myslí, že mu to žereme,“ říká Adina, která Martina brzy prokoukla.

Prostřeno – 23.4. 2015 – Iveta:


Ve čtvrtek 23.4. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno poloviční Italka Iveta (50). Paní Iveta, která prožila pětadvacet let v Itálii, kde se dvakrát provdala a porodila čtyři děti, má menu, co soupeři ani neumějí přečíst. Iveta zamíchá zajetým scénářem večírku a začne populárně-naučnou zábavou - prohlídkou petřvaldského muzea. Teprve pak pozve hosty domů.

Část jejího bytu tvoří šatna. Ale by to bylo za Italku, kdyby neměla šatnu? „Hadry jsou druhý život Italů,“ uhodila Adina hřebíček na hlavičku. Hosty také zaujme Ivetina sbírka čarodějnic a modelů motorek, kterým holduje její třetí muž.

Co ale budou v pořadu Prostřeno s datem 23.4. 2015 říkat na menu s lilky na parmský způsob, salát se sépiemi a milánský hlavní chod: telecí kolínko se šafránovým rizotem? Tiramisu nesmí chybět, ale bude to jeho letní verze s lesním ovocem. Hostitelka chce, aby soupeři ochutnali různé pokrmy italské regionální kuchyně.

Iveta si při vaření v pořadu Prostřeno s datem 23.4. 2015 trochu popláče, protože se jí stýská po dětech, které zůstaly v Itálii. Nálada je poněkud stísněná a Iveta udělá chybu. Zapomene opláchnout nasolené lilky. „Předkrm byl hodně slaný, ale nebyl nepoživatelný,“ úvod to není šťastný.

A v jinak dobrém bramborovém salátu z Ligurie je bohužel poněkud gumová sépie. „V salátu jím potvory poprvé,“ přizná Martin, který se jen utvrdí ve svém nelichotivém názoru na mořské plody. Žluťoučké šafránové rizoto a ossobuco je zatím nejlepší chod, ale v Itálii tak oblíbený morek někdo sice ochutná, ale láska z toho nebude. Iveta bohužel nestihla úkol týdne. Kolik bodů ji to bude stát?

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Iveta,
ve čtvrtek 23.4. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 23.4. 2015 - Iveta:

Prostřeno 23.4. 2015 - Iveta
Prostřeno 23.4. 2015 - Iveta
Prostřeno 23.4. 2015 - Iveta
Prostřeno 23.4. 2015 - Iveta
Prostřeno 23.4. 2015 - Iveta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !