Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel

23. 03. 2017 | Poslední díl
Mezi legendární se zcela jistě zařadí pražský týden 15. série pořadu Prostřeno! Bývalá Playmate Linda těsně před porodem, aktivistický gymnazista Amos, který se zabývá „dumpster divingem“ a uvaří polévku z vytříděné zeleniny z kontejneru, Karel,  který spí v rakvi, doma chová slepici a trpí Tourettovým syndromem - to znamená, že nekontrolovaně vykřikuje sprostá slova.

A pak je tu ještě Pavel. Ten sice chodí na večeře v saku, v kapse ale nosí nepostradatelnou placatku, večeři „uvaří“ z konzerv a polotovarů a u toho vypije celou láhev tvrdého alkoholu. Nad touhle partičkou se díky své vlídnosti, trpělivosti, pochopení a v neposlední řadě i umění vařit jako dobrý anděl vznáší aktivní a tolerantní důchodkyně Jana.

Prostřeno – 23.3. 2017 – KarelNeuvěřitelně zvládá i zátěžové okamžiky, k nimž nemalou měrou přispěje samolibý ranař Viktor, manžel těhotné Lindy, kterou v soutěži po dva večery zastoupí. Viktor skoro nic nejí a úspěšně provokuje Karla, který už tak špatně zvládá Pavla. Nic podobného, jako je tenhle pražský týden, už v pořadu Prostřeno! asi neuvidíme.  Celý týden má vzrušující vývoj a určitě stojí za pozornost!

Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel:


Ve čtvrtek 23.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno ajťák Karel (28)
, který spí v rakvi, v bytě chová slepici, ve vaně plavou rybičky, ve sklepě má sadomasochistický koutek, tam se ale nikdo neodváží. Tourettův syndrom se mu spustil poté, co ho nakopl pštros.

Do pořadu se Karel přihlásil sám, protože „chce dokázat, že lidé z IT oboru nejsou automaticky podivíni a zaslouží si stejný přístup jako ostatní“. Ve čtvrtek vstoupí na scénu silný hráč Viktor, jeho těhotná žena Linda se necítí dobře a zůstala doma. Viktor je suverén a lépe si rozumí s Pavlem než s Amosem.

Byt v centru Prahy, kde žije Karel se svou slepicí, hosty v mnohém šokuje. Karel spí prý kvůli bolestem zad v rakvi. Pavel si to chce taky vyzkoušet, přiklopí víko a ve svém obleku i botách v rakvi skoro zůstane. Víko se zaklaplo a nejde otevřít jinak než hrubým násilím. Hostitel má v pokoji také urny.

Prozradí, že kromě svého syndromu, který ho nutí nekontrolovaně klít a sprostě nadávat, má další zdravotní neduhy. Ve vaně má rybičky, které by mu měly pomoci s jeho lupénkou, ale všechno to hostům dávkuje postupně. Karel je po Lindě zatím určitě nejlepší kuchař. Vařit umí a jeho francouzská cibulačka, hovězí plátek s pepřovou omáčkou a gratinovanými bramborami a žemlovka podle babiččina receptu jsou asi chutná jídla.

Viktor ale nejí a vypadá to jako součást rodinné taktiky, jídlo kritizuje i Pavel, který toho ovšem sám jako kuchař moc nepředvedl. Oba pánové si notují a ještě se do rozrušeného hostitele, který by nejradši ulevil svému hromadícímu se vzteku, pořád strefují a Karla posílají do blázince.

Ať radši odejdou, přeje si už hostitel, se kterým má soucit Jana i Amos. Ten se radši do bytu za Karlem ještě vrátí, ten už ale mezitím stačil zdemolovat část zařízení včetně obrazovky, dokonce mrštil o zeď i svým nepostradatelným sluchátkem …

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Karel,
ve čtvrtek 23. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel:

Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel
Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel
Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel
Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel
Prostřeno – 23.3. 2017 – Karel
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mě tento týden úplně odradil od dalšího sledování. Jestli těmito soutěžícími chtěla Prima zvednout sledovanost Prostřena, tak se jí to povedlo přímo naopak. V mém okolí nejsem sama, kdo se sledováním Prostřena skončil.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nepochopim jak muze nekdo takto hodnotit jidlo,Viktor je ...ktery je n umi lidi ponizovat ,ale at se podiva na sebe,namysleny,arogantni,hulvat,Karel at je jaky je ale Viktor mu nesaha ani po kotniky,divim se ze televize vubec dopusti takoveto lidi na obrazovku,jestli je to ohledne sledovanosti tak to udela pravy opak,je to nejhorsi tyden jaky jsem videla,
Obrázek uživatelky
profil
Ono je to totiz divadlo, predem pripravene podle scenare. Karel nemocny neni-tato zpráva běží na internetu:

Cely vysvetleni je tady:

http://www.ledflash.cz/podvod-na-lidi-v-prostrenu/
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles