Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 23.12. 2016 - Jana - Moravskoslezský kraj

23. 12. 2016 | Poslední díl
Vánoční generálku připraví hostitelé z Moravskoslezského kraje. A nebudou to jen dojemné vánoční příběhy, ale také pořádné drama, jak už to tak v tomto drsném kraji občas bývá. Šetřit se tahle moravskoslezská parta, kde mají ženy mírnou převahu, rozhodně nebude.

Kritika dopadne hlavně na středečního hostitele Michaela, který už se pořadem Prostřeno! jednou, celkem nedávno, mihnul. Zajímavý a nepřímý souboj svedou úterní hostitel Radek s Nikolou, která vaří ve čtvrtek, nepozná šlehačku od zmrzliny a tvrdí o sobě, že nemá vůbec žádný čich. To jí ale při vaření zřejmě nevadí…

Prostřeno 23.12. 2016 - Jana - Moravskoslezský krajTaké se pobavíme a pak i pohádáme nad jednou rozpadlou židlí, na zem spadlým hostem i vánočním stromečkem, pár vánočními zvyky i svátečními recepty, což je úkol týdne. Takže šťastné a veselé s pořadem Prostřeno! A kdo se může těšit na bohatého Ježíška? Za padesátitisícovou výhru se už dá pořídit kouzelná nadílka!

Prostřeno 23.12. 2016 - Jana- Moravskoslezský kraj:


V pátek 23.12. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno zcestovalá Jana (40). Poslední vánoční večeři nachystá klidná a nejstarší hostitelka Jana, bývalá delegátka, která se provdala za Řeka. Má ráda českou i řeckou kuchyni a soupeřům v havířovském paneláku zprostředkuje pravé řecké Vánoce s řeckou kuchyní a řeckými lidovými tanci. Hosté se nad jídelníčkem velmi podivují, co je to například avgolemono či papoutsaki.

Předkrm podávaný s tzatziki, ty jediné znají, trochu připomíná musaku, polévka je řecký vývar s vejci, mletým masem a citronem, zato hlavní chod je český: kuře s houskovou nádivkou. Brambory už ale budou dochucené fetou. Půjde to dohromady? A moučník z lískového těsta je pěkně slaďoučký, jak to Řekové převzali z turecké kuchyně.

Dokáže Jana řeckými Vánocemi oslnit? Budou lepší než ty české? A koho rozpohybují tance Zorbas a Zempetiko? Jak letošní poslední premiérové  Prostřeno! dopadne? Kdo vyhraje a koho obdaruje Ježíšek? Sledujte předvánoční Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.45.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nikola,
v pátek 23. 12. 2016 od 17.45 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !