Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 23.11. 2016 - Pavel - Ústecký kraj

23. 11. 2016 | Poslední díl
V Ústeckém kraji se sejde pestrá společnost, ženy jsou v mírně převaze. Jde o mladší společnost, ve čtvrtek prostírá teprve šestnáctiletá studentka Barbora. Nejstarší soutěžící je učitelka Marcela, která maso skoro nejí, ale vegetariánská její večeře nebude. Muži u stolu jsou rozdílní, prvním je hokejový trenér a tak trochu macho Honza, který se s ničím moc nemazlí.

Druhým je ohleduplný a pečlivý gay Pavel, který má registrovaného partnera a netají se tím. I proto je jedním z témat u stolu homosexualita a tolerance. Kulinářsky zajímavé je úterní menu Lenky, která žila půl roku v Řecku, tamní kuchyni si zamilovala a chce jí dopřát i ostatním. Úkolem týdne je pohár - tedy nic složitého a nesplnitelného, zato možná dobrého.

Prostřeno 23.11. 2016 - Pavel - Ústecký krajA v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři. Tedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Hosté se dozvědí, jak kdo bodoval a kdo nejvíce kritizoval. Na pořadu dne budou i reparáty receptů. Dozvíme se, co se dělo po skončení natáčení, kdo se s kým potkal, zda někdo něčeho lituje a co je potřeba napravit. A dojde i na řešení starých křivd. Sledujte na Primě Prostřeno! z Ústeckého kraje od pondělí až do soboty!

Prostřeno – 23.11. 2016 – Pavel:


Ve středu 23.11. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno sympatický kadeřník, student Pavel (22). Pavel se netají svou orientací, hosty přivítá ve velkém, moderním a prostorném bytě. Okázalá koupelna, která spíš připomíná hotelové spa, návštěvě vyrazí dech. Kdyby nevěděli, že jsou v paneláku, nevěřili by tomu!

Pavel je ale sympaťák, má smysl pro humor, nevytahuje se a především s ženami u stolu si velmi dobře rozumí. Je ale také perfekcionista a to mu trochu zavaří. Jak moc ovlivní jeho vaření, že má hosty přímo za zády? Navíc mu přijde radit a pomáhat Honza, který mu kouká pod ruce. Pavel asi nezvládl svůj boj s nervozitou a nasypal do své pepřové omáčky k panence se smetanovými bramborami víc soli, než je zdrávo, připálil cuketu. „Protože chtěl být precizní a vyhovět Marcele, to nás stálo omáčku,“ konstatuje pak rozladěně Honza, který hostiteli ještě pomůže se servírováním hlavního chodu.

Nerozhodí to Pavla ještě víc? I přes čekání a nepovedenou omáčku, se mu povedl tatarák z lososa i hráškový krém. Hlavní chod – byť bez omáčky – je též dobrý a Marcela se dokonce dočká i své prémiové cukety. „U hlavního chodu mě podrželi a jsem za to moc rád,“ svěří se Pavel. Nálada se uvolní u slovní hry a završí u vynikajícího dezertu původem ze Španělska, spojeného s úkolem týdne. Jen pro Honzu je toho „činčání“ na talíři a čekání už moc.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel,
ve středu 23. 11. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !