Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 23.11. 2012 – Radka

23. 11. 2012 | Poslední díl
Čtyři velmi mladé ženy, z nichž některé jsou dokonce už matky, a jeden nadšený amatérský kuchař se na diváky pořadu Prostřeno těší na Vysočině. Týden má zajímavý vývoj i začátek. První večírek se odehraje v dětském domově, kde bydlí dvacetiletá hostitelka Anna. O zábavu se postará tamní mládež. Jídelníčky plně ovládla vepřová panenka a pečené brambory, z čehož se pomalu klube nové české národní jídlo.

Tři z děvčat jsou zdatné pekařky, zvládají domácí listové a odpalované těsto i medovník, ale o moderní gastronomii toho moc nevědí a v jídle jsou až překvapivě konzervativní. To ovšem neplatí o majiteli italské restaurace Vaškovi, během jehož večírku se naplní česká rčení o samochvále, která smrdí, a také to o házení perel.

Jediná Jana o jídle něco ví a umí Vaškovu italskou večeři z kvalitních surovin ocenit, ale jeho předvádění jí připadá směšné a přehnané. Frajírek Václav zkrátka nemá na „holčičí triky intriky“, ale jeho sexuální orientaci z něj zvědavá Renáta nevytáhne. Podívejte se na mladé a neklidné z Vysočiny v dalším premiérovém týdnu pořadu Prostřeno na Prima family.

Prostřeno 23.11. 2012 – Radka:

V pátek 23.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno dvojnásobná maminka Radka (22). Blonďatá Radka musela kvůli těhotenství přerušit školu, nyní je na mateřské s druhou dcerou a pracuje na dokončení maturity. Její silnou zbraní je úsměv. Je sebevědomá, klidná a chce vyhrát. Pustí se dokonce do medovníku, který vyžaduje hodně času i trpělivosti. Stačí dort, který se normálně připravuje několik dní, dobře ztuhnout? Bude k němu rozpustná káva.

V pátek 23.11. 2012 už taktizují úplně všichni, ale Radka nepanikaří a snaží se ve svém pestrobarevném domě ve Světlé nad Sázavou o radostnou náladu. Nenechá se zaskočit ani tím, že má podobné menu s Janou. „Panenka už byla ohraná, ale já bych řekla, že jsem ji měla nejlepší.“

Malování na skleničky není po celotýdenním „kroužku ručních prací“ také nic originálního, ale hosté budou mít památku a jsme ve městě skla. Kdo vyhraje na Vysočině 40 000 korun? To se dozvíme již v pátek 23.11. 2012 v pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Radka,
v pátek 23.11. 2012 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !