Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián

23. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude opět v Praze a stále je o co hrát. Pětice soupeřů si myslí na hlavní výhru 60 tisíc korun. Sympatie diváků jim pak můžou „přihrát“ ještě dalších 30 tisíc a řád Zlaté vařečky k tomu. O tom, kdo se stane vítězem divácké volby a zda se bude shodovat s volbou hostů u stolu, bude ale až finále.

Všichni Pražáci tentokrát dostanou shodný úkol týdne – připravit sushi. Sejde se spíš mladá parta a složení je zajímavé: čtyři muži a jediná žena. Ljudmila si bude připadat jako růže mezi trním a pánové jen koukají, jak to tentokrát vyšlo. A budou Ljudmile alias Lídě věřit, že doma vůbec nevaří? Kdo bude tentokrát největší hráč? Slovák Marián, nebo Běloruska Ljudmila?

Prostřeno – 23.10. 2017 – MariánJídelníčky budou celkem pestré, opakují se jen vývary, ale ani ty nebudou stejné, a nepečené dezerty. A také se dozvíme, kolik to hostitele všechno stálo a kdo se nejvíc plácl přes kapsu. Kdo si tentokrát odnese šedesát tisíc korun? Sledujte pražské Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte.

Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián:


V pondělí 23.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Marián (32). Jako první se u plotny předvede marketingový konzultant Marián, který je překvapen, kolik mužů k němu domů dorazilo. Má zkušenosti z pobytu v Británii, kde vystudoval. Původem Slovák se rozhodl usadit se v Praze, kde se mu líbí a kde v prosinci očekává se svou partnerkou rodinu.

Hostitel je mladý moderní muž, který naslouchá aktuálním trendům v gastronomii a podle toho si naplánoval menu. Je plné neotřelých chutí, ale ne vše se stoprocentně podaří. Sushi ho nezaskočí a přestože je prvním hostitelem a nikdo o zadání zatím nic neví, úkol splní. Jako první chod připraví chorizo nádivku s hříbkovým ragú na červeném víně, což zní možná divoce, ale chutná dobře, někomu se zdá předkrm jen trochu vysušený.

Zajímavý je králičí vývar s domácími nudlemi, protože ten nemíváme na stole každý den. Pro někoho je to premiéra. Nejslabší z celého pondělního menu je asi hlavní chod, jednak je to malá porce, a hovězí karbanátek, zde spíš burger, může být dost suchý. A „celerové pyré“, které je naštěstí bramborovo-celerové, může narazit na nepřátele celeru, kterých není málo.

Ani dezert s lákavě vyhlížejícím ovocným knedlíčkem v kombinaci s malinovou redukcí a sorbetem není úplně dokonalý, ale příjemná změna to určitě je. A jako příjemný se dá označit i celý oťukávací večer na Praze 10.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Marián,
v pondělí 23.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián:

Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián
Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián
Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián
Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián
Prostřeno – 23.10. 2017 – Marián
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles