Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.1. 2019 – Jana

23. 01. 2019 | Poslední díl
Ještě než se rozjedou premiérové díly další sezony oblíbené kulinářsko-hostitelské show, televize Prima připravila speciální výroční díl. Prostřeno! slaví deset let a Prima pozvala ke stolu pět legend, které se zapsaly do myslí i srdcí diváků. Hostitelé se neznají, ale je jisté, že dobrou náladu nezkazí. O další výhru se pokusí legenda legend Ludmila Žembéryová, extrovertní Martin Hrubý alias Stefany, Jana, dáma na úrovni Brna, která servírovala mušle sv. Jakuba, Ital Giorgio, který jako první a naštěstí i poslední dostal v Prostřeno! pohlavek a celý týden uzavře „žena na cestách“. Bodrá Zlatuše je už úplná celebrita…

Určitě je na co se těšit a na co se dívat, bude legrace a spousty dobrého jídla. Co se u hostitelů změnilo a čím překvapí tentokrát? A jaký úkol týdne zaskočí je? Musí uvařit něco ze svého prvního menu, snad si vzpomenou. Kdo z legend pořadu vyhraje krásných šedesát tisíc korun? A na koho si vsadí diváci? I oni mohou opět bodovat a možná i sami získat deset tisíc korun!

Prostřeno – 23.1. 2019 – Jana:


Prostřeno – 23.1. 2019 – JanaVe středu 23.1. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Jana (58). V tento speciální týden se hodně cestuje. „Včil Brno,“ zavelí Martin k hromadnému nočnímu přesunu do města, kde bydlí další legenda, ekonomka Jana. Ta se do povědomí diváků zapsala svým přesvědčením, že jídlu opravdu rozumí. A pokud někomu její výtvory nechutnají, pravděpodobně není na patřičné výši, aby takovou kvalitu ocenil. Jana si vzala dovolenou, aby si to své repete náležitě užila.

Působí mnohem vstřícněji a uvolněněji než minule a po roce a se prý na to překvapivé opáčko moc těší i ona. Lída už má konečně svůj kufr s oblečením, ale zapomněla na bačkory, které si půjčila od Martina. Proč ale v bačkorách dorazila i na Janinu hostinu? Ital Giorgio je v Brně úplně poprvé a ještě netuší, že na úvod budou opět mušle sv. Jakuba. Jana hosty zase usadí v zimní zahradě. Polévku vynechá, raději udělá více předkrmů najednou.

Začne se drůbeží paštikou, následuje losos, hostitelka začátek večeře pojala jako degustační předkrm. Jak Giorgio správně předpokládá, Lída bude postrádat v menu polévku. Masové závitky jsou vlastně španělské ptáčky, českou klasiku ještě předchází teplý předkrm - asijské zeleninové závitky, menu je podle Martina dost rozlítané. Sladkou tečkou je jednoduchý čokoládový dezert, ale způsobem servírování skoro až překombinovaný, protože i dezertů bude více.

Tentokrát je hostitelka v pohodě, šťastná, že je u ní veselo. Mušle sní i Lída a děsí se až pak, chutnají jí hlavně hovězí závitky. A Zlatka lituje, že se před večeří už docela najedla a na degustační menu se u Jany servírují docela velké porce. Před hlavním chodem návštěvu čeká ochutnávka pálenek, jsme na Moravě. Snaží se Jana soupeře opít?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana, ve středu 23.1. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc