Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie

22. 06. 2018 | Poslední díl
Barvy Středočeského kraje bude reprezentovat převážně ženská parta. Prostřeno! se tentokrát zúčastní čtyři ženy a jediný muž, který celý týden uprostřed Čech zahájí. Není to konfliktní sestava, ale také je jasné, že nikdo z nich už nemá potřebu se vidět. Účastníci jsou dost odlišní a hodně jim jde o výhru, i když netaktizují nijak okatě. Až ve finále nás napadne, jestli náhodou není největším taktičkou sympatická, skromná a zamlklá Kristýna?

Nebo je to Alžběta, jak si myslí Tomáš? A co když je to on, vždyť sám prohlašuje, že všem jde hlavně o výhru. Poslední soutěžící se s tím ostatně ani netají, ta by odjela za výhru na léto ráda do Ameriky. Nejmladší Karolína a nejstarší Alžběta si poněkud nerozumějí ohledně důvodů k rozvodu, Karolína se zdá Alžbětě na svůj věk zbytečně pragmatická.

Prostřeno – 22.6. 2018 – LuciePřitom obě pracují ve zdravotnictví a pomáhají lidem. Soutěžící jistě překvapí bydlení Kristýny v romantickém srubu, kde uvaří coby náhradnice za svého partnera. Bude opět na co se dívat a nad čím přemýšlet, jedno menu bude poskládané z maďarské kuchyně. Kdo přichystá nejchutnější a nejnápadnější úkol týdne ze sóji?

Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší svůj domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, a hlavně se dozvíte, koho rozpláče hlavní výhra 60 tisíc korun!

Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie:


V pátek 22.6. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno mladá hostitelka Lucie (22). Lucie uvaří doma, kde donedávna bydlela a kde má stále svůj velkorysý pokoj, i když se před nedávnem odstěhovala ke svému příteli. Na finále si připravila moderní a atraktivní menu, ale přestože si myslela, že poslední večeři časově hravě zvládne, i jí utíkají hodiny jako zběsilé. Když hosté přijdou do její komfortní kuchyně, hostitelka je ještě v zástěře a má pořád co dělat. Lucka tudíž musí improvizovat.

Předkrm „pomazánkový duet“ s domácím pečivem se nakonec změní v mono, kam smíchá všechny přísady – avokádo, křen, červená řepa i vejce se spojí v pomazánku jedinou k domácím houskám. Na domácích houskách si při výrobě kynutého těsta kuchařka pěkně mákne. Kristýna není s Luciinou večeří spokojená, pečivo jí připadá hutné. Ani mrkvový krém se zázvorem, který ostatní považují za výborně ochucenou polévku, jí nejede, prý nemá ráda zázvor.

I Karolína se moc netěší na některé suroviny v odlehčeném jídelníčku, nakonec je ale příjemně překvapená nejen polévkou, ale chutná jí i hlavní chod - losos s citronovou omáčkou a cuketovo-bramborovým pyré. Kristýna se v jídle spíš jen tak rýpe, příloha je podle ní studená, a Lucie je z toho docela nešťastná.

Alžběta večeři chválí a nervózní Lucie se snaží a doufá, že všem zachutná aspoň poslední „lehký dort s lesním ovocem, malinovou omáčkou a šlehačkou“, což se nakonec podaří. Lucka má velkou radost, že má její pečená sladká tečka úspěch a jako zábavu si připravila takový víkendový relaxační tip – výrobu koupelových solí.

Páteční večeře a finále u studentky cestovního ruchu Lucie není nakonec vůbec špatné. Kdo to ale celé vyhraje? A co si hosté řeknou během chvilky pravdy, která nesmí chybět? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
v pátek 22.6. 2018 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie:

Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie
Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie
Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie
Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie
Prostřeno – 22.6. 2018 – Lucie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !