Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia

22. 05. 2015 | Poslední díl
Na severu Moravy se příští týden sejde u stolu pět žen. Bude to rozesmátá partička, nebo nás čeká lítý boj plný intrik a podrazů? „Sešly se samé individuality a nikdo, kdo by tu partu tmelil dohromady a dělal zábavu,“ myslí učitelka ze školky Lenka. Sranda u stolu ale bude. O zábavu se od začátku snaží snad jen živelná Kateřina, ale ve čtvrtek je z toho už celá unavená.

Zajímavý životní příběh má Gabriela, která si také umí ze sebe udělat legraci. Po letech dokázala vystudovat vysokou školu a začít učit na exaktně zaměřené katedře, přestože ovdověla a má dvě děti. Je to vůbec vzdělaná parta, tři účastnice mají vysokoškolský diplom. Napětí do soutěže vnese živý oheň, bude se flambovat ovoce, zelenina i lívanečky. A plameny nejednou vyšlehnou pěkně vysoko, jednou dokonce zapálí digestoř!

Prostřeno 22.5. 2015 - LuciaVe finále nabere pořad grády a bude zajímavé sledovat, jak a zda milá Lucia, proti níž se v pátek všechno spiklo, svůj večer dokončí. Příjemná změna čeká na všechny fandy šmejdění – po všech těch panelácích se podíváme do rodinných domečků. A kdo to v Moravskoslezském kraji vyhraje? Je to hodně vyrovnaná soutěž, Prostřeno! bude napínavé až do konce!

Prostřeno – 22.5. 2015 – Lucia:


V pátek 22.5. 2015 uvaří v pořadu Lucia (28).Z dnešního dne mám opravdu strach, jak se budou holky chovat a co budou říkat,“ obává se finále poslední hostitelka Lucia. Soupeřky se zase bojí hostitelčiny nervozity, kterou z ní cítí. Katka chce na úvod rozhýbat zábavu a přijde namaskovaná, ne jako „ta hoštická megera“.

„Chtěla jsem překvapit holky i Lucku,“ říká o svém v pořadu Prostřeno s datem 22.5. 2015 výstupu. Lucia chce připravit flambované lívanečky, její vlastní menu je stručné a záhadné, soupeřky nevědí, co si mají pod názvy jídel představit. „Je to takový vaječný večer, tady v té vesnici musí být hodně slepic,“ směje se Lenka a pokračuje: „Dělá z nás pokusné králíky, dělá všechno napoprvé.“ A to je pravda.

Hostitelčinu nervozitu svém v pořadu Prostřeno s datem 22.5. 2015 posílí zápas s plechovkou ananasu, také si lehce opaří nohu – a bohužel začne stávkovat trouba. Trouba je v troubě! Předkrm je nedodělaný, plněné rajčatové soudky by potřebovaly víc času, je třeba změnit pořadí jídel, modifikovat a improvizovat. Přijdou dlouhé pauzy, menu je na přeskáčku. Začne se „bramboračkou coby dup“ – snad není ze sáčku?

A chudák Lucia se svém v pořadu Prostřeno s datem 22.5. 2015 hodně naběhá po schodech - kuchyně je v přízemí a jídelna v prvním patře. Opozdil se i hlavní chod, proto nastoupí zábava a pantomima zlepší atmosféru. Jak zvládne zpomalený sporák flambování? Zvládne smolařka Lucia finále se ctí? Komu dají soupeřky nakonec nejvíc bodů? Kdo si odnese krásných 50 000 korun?

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucia,
v pátek 22.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia:

Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia
Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia
Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia
Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia
Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia
Prostřeno 22.5. 2015 - Lucia
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !