Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 22.5. 2014 - Lenka

22. 05. 2014 | Poslední díl
Čtyři Středočešky a jedna mladá pražská recepční se postarají o další týden s oblíbenou gastronomickou show Prostřeno! Ryze dámská sestava má za úkol ke svému menu ještě upéct palačinky. Budou sladké, ovocné či tvarohové, slané s ricottou a se špenátem, z banánového těsta a nakonec flambované. A k tomu spousta nepečených dezertů s mascarpone a ovocem. Těšit se můžete i na dva papoušky, jeden romantický klavír a jógu smíchu.

I když mladé dámy bývají hodně soupeřivé, tentokrát rehabilitují své ženské pokolení. Na začátku to vypadá na idylku bez mráčku, ale od středy je polojasno - přece jen jde o hru a výhra 50 000 je stále stejně lákavá! Což si uvědomuje hlavně Tereza. Škoda, že si nepořídila lepší vývrtku a kuchyňskou minutku… Gábina má také v úmyslu taktizovat – rozmyslí si to pod vlivem příjemných večerů? Skutečnou hráčkou pokeru je ale absolventka Univerzity Karlovy Lenka. Potvrdí své kvality během předposledního večírku? Dívejte se!

Prostřeno – 22.5. 2014 – Lenka:


Prostřeno 22.5. 2014 - LenkaVe čtvrtek 22.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatelka Lenka (28). Inteligentní a šikovná kuchařka má za sebou kurz vaření u Romana Pauluse. Pozná se to na jejím výkonu? I když se Lenka řízne do prstu a poničí si baterii u dřezu, v kuchyni pokračuje s klidem hráčky pokeru, což je jedna z jejích zálib.

Milovnice amerických seriálů Lenka v pořadu Prostřeno s datem 22.5. 2014 zariskuje s poněkud netradičním menu. Naštěstí přijdou povětšinou vrstevnice, které umí ocenit dokonalý hamburger s domácími hranolky. Jen „princezna na hrášku“ Kristýna má problém s konzumací bohatě obložené žemle, ale zvládne to i překvapivě nadšená Elena.

Čím ještě Lenka v pořadu Prostřeno s datem 22.5. 2014 zaboduje? Určitě prvním pečeným moučníkem týdne, dobrý a lehký je i rozjezdový salát, který potvrdí, že v jednoduchosti je krása. Způsob servírování hráškového krému je inspirativní, ale Tereze se zdá polévka sladká. Slané jsou zato palačinky se špenátem a ricottou, které nikoho nezarmoutí. A kdyby náhodou vázla zábava, hostitelka si pro soupeřky připravila „jógu smíchu“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
ve čtvrtek 22.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 22.5. 2014 - Lenka:

Prostřeno 22.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 22.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 22.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 22.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 22.5. 2014 - Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle