Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 22.11. 2016 - Lenka - Ústecký kraj

22. 11. 2016 | Poslední díl
V Ústeckém kraji se sejde pestrá společnost, ženy jsou v mírně převaze. Jde o mladší společnost, ve čtvrtek prostírá teprve šestnáctiletá studentka Barbora. Nejstarší soutěžící je učitelka Marcela, která maso skoro nejí, ale vegetariánská její večeře nebude. Muži u stolu jsou rozdílní, prvním je hokejový trenér a tak trochu macho Honza, který se s ničím moc nemazlí.

Druhým je ohleduplný a pečlivý gay Pavel, který má registrovaného partnera a netají se tím. I proto je jedním z témat u stolu homosexualita a tolerance. Kulinářsky zajímavé je úterní menu Lenky, která žila půl roku v Řecku, tamní kuchyni si zamilovala a chce jí dopřát i ostatním. Úkolem týdne je pohár - tedy nic složitého a nesplnitelného, zato možná dobrého.

Prostřeno 22.11. 2016 - Lenka - Ústecký krajA v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři. Tedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Hosté se dozvědí, jak kdo bodoval a kdo nejvíce kritizoval. Na pořadu dne budou i reparáty receptů. Dozvíme se, co se dělo po skončení natáčení, kdo se s kým potkal, zda někdo něčeho lituje a co je potřeba napravit. A dojde i na řešení starých křivd. Sledujte na Primě Prostřeno! z Ústeckého kraje od pondělí až do soboty!

Prostřeno – 22.11. 2016 – Lenka:


V úterý 22.11. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno vdaná účetní Lenka (27). Lenka má tak malý byt, že ho soutěžícím ukáže, ale vařit a prostírat bude v nedalekém bratrově bytě. Její řecké menu soutěžící trochu zaskočí, až na tzatziki moc nevědí, co dostanou.

Lenka ale překvapí i sama sebe, protože připravit řecké pochoutky jako řecká bohyně není jednoduché. Každému nechutná všechno, ale bohužel se shodnou na polévce fasolada - zeleninová polévka s fazolemi nechutná skoro nikomu. Na předkrm je špíz s kuřecím masem souvlaki, ten se zdá ale Honzovi nedodělaný.

Zajímavý je hlavní chod pasticcio, který trochu připomíná lasagne, jde o makarony zapečené s masem. Jídlo moc chutná Báře, ale pro Honzu je prostě příliš obyčejné, také mu vadí čekání a přesuny. Honza je u stolu vůbec nejvíc slyšet a má ke všemu co říct.

Ostatní si toho začínají všímat a přemýšlejí, zda je to oprávněná kritika, nebo spíš taktika. Na zábavu se jde na další procházku, tentokrát do zámku v Trmicích, kde je k vidění spousta vláčků a mašinek a podává se tu i sladký dezert s tureckými kořeny – baklava.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v úterý 22. 11. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !