Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 22.11. 2012 – Jana

22. 11. 2012 | Poslední díl
Čtyři velmi mladé ženy, z nichž některé jsou dokonce už matky, a jeden nadšený amatérský kuchař se na diváky pořadu Prostřeno těší na Vysočině. Týden má zajímavý vývoj i začátek. První večírek se odehraje v dětském domově, kde bydlí dvacetiletá hostitelka Anna. O zábavu se postará tamní mládež. Jídelníčky plně ovládla vepřová panenka a pečené brambory, z čehož se pomalu klube nové české národní jídlo.

Tři z děvčat jsou zdatné pekařky, zvládají domácí listové a odpalované těsto i medovník, ale o moderní gastronomii toho moc nevědí a v jídle jsou až překvapivě konzervativní. To ovšem neplatí o majiteli italské restaurace Vaškovi, během jehož večírku se naplní česká rčení o samochvále, která smrdí, a také to o házení perel.

Prostřeno 22.11. 2012 – JanaJediná Jana o jídle něco ví a umí Vaškovu italskou večeři z kvalitních surovin ocenit, ale jeho předvádění jí připadá směšné a přehnané. Frajírek Václav zkrátka nemá na „holčičí triky intriky“, ale jeho sexuální orientaci z něj zvědavá Renáta nevytáhne. Podívejte se na mladé a eklidné z Vysočiny v dalším premiérovém týdnu pořadu Prostřeno na Prima family.

Prostřeno 22.11. 2012 – Jana:

Ve čtvrtek 22.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno vysokoškolačka Jana (23). Jana je vyučená cukrářka, taky hotová bakalářka, pracuje v družině a dodělává si inženýrské studium. Prostě šikulka. Miluje pečení a peče i dorty pro zákazníky. Má ráda černočervenou kombinaci, což v domě, kde žije s maminkou a sestrou, nelze přehlédnout, je to tam trochu jako v pekle.

Podle soupeřek je to odraz její duše. Jana je skrytý talent, což některé soupeřky zaskočí. Zabijačkový vývar z kostí, který bude Jana ve čtvrtek 22.11. 2012 servírovat je dobrý, i když je to vlastně polotovar z domácího mrazáku Renáta taktizuje – domácí nudle jsou občas moc silné, brambory opepřené.

Vepřová panenka s modrým přelivem chutná průměrně, Janina večeře není skutečně až takový úspěch, jak sama čekala. Spraví to harlekýn a věneček na cestu? Zdobení marcipánových dortů je docela hezká zábava, líbí se i Vaškovi, který se ve čtvrtek 22.11. 2012 přestal předvádět a už se zase chová normálně…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve čtvrtek 22.11. 2012 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !