Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna

21. 06. 2018 | Poslední díl
Barvy Středočeského kraje bude reprezentovat převážně ženská parta. Prostřeno! se tentokrát zúčastní čtyři ženy a jediný muž, který celý týden uprostřed Čech zahájí. Není to konfliktní sestava, ale také je jasné, že nikdo z nich už nemá potřebu se vidět. Účastníci jsou dost odlišní a hodně jim jde o výhru, i když netaktizují nijak okatě. Až ve finále nás napadne, jestli náhodou není největším taktičkou sympatická, skromná a zamlklá Kristýna?

Nebo je to Alžběta, jak si myslí Tomáš? A co když je to on, vždyť sám prohlašuje, že všem jde hlavně o výhru. Poslední soutěžící se s tím ostatně ani netají, ta by odjela za výhru na léto ráda do Ameriky. Nejmladší Karolína a nejstarší Alžběta si poněkud nerozumějí ohledně důvodů k rozvodu, Karolína se zdá Alžbětě na svůj věk zbytečně pragmatická.

Prostřeno – 21.6. 2018 – KristýnaPřitom obě pracují ve zdravotnictví a pomáhají lidem. Soutěžící jistě překvapí bydlení Kristýny v romantickém srubu, kde uvaří coby náhradnice za svého partnera. Bude opět na co se dívat a nad čím přemýšlet, jedno menu bude poskládané z maďarské kuchyně. Kdo přichystá nejchutnější a nejnápadnější úkol týdne ze sóji?

Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší svůj domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, a hlavně se dozvíte, koho rozpláče hlavní výhra 60 tisíc korun!

Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna:


Ve čtvrtek 21.6. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Kristýna (27). Maminka Kristýna je náhradnicí za svého partnera, kterého sama do soutěže přihlásila, ale protože měl nehodu, ona nastoupí místo něj, i když se necítí jako vynikající kuchařka. Partner jí ale občas poradí a s něčím i pomůže. Kristýna se po včerejšku dokonce bojí, že je v kuchyni ještě slabší váha než kulinářská začátečnice Karolína.

Atypický rodinný dům, kde Kristýna žije s partnerem, dvěma dětmi a invalidním strýcem, by za komfortnější bydlení neměnila. Hosté budou ze srubu a pozemku v Mnichovicích příjemně překvapeni. Je to taková skromná romantika, docela zážitek… Stolovat se bude na verandě kolem nádherného stolu s krásným výhledem do krajiny. Bude takovým prožitkem i čtvrtá večeře? Pro Kristýnu je vaření povinnost, doma je spíš jen za pomocnou kuchařku.

Zpočátku jí dá zabrat loupání i hlídání restované cibule, kterou potřebuje nejen do předkrmu – palačinek s kuřecím, parmazánem a špenátem – ale především do hlavního chodu, což jsou boloňské špagety. Nejčastěji ze svého menu doma vaří kuřecí vývar, protože polévku je zvyklá připravovat každý večer pro svoji malou dceru. Při vaření, i když má docela na spěch, si dává velký pozor na množství soli nebo zvířecí chlupy, protože zvířat mají doma hodně, posledním přírůstkem jsou čtyři novorozená koťátka.

Soupeři doufají, že se Kristýna jako hostitelka konečně trochu rozmluví. Hostitelka připraví ze sóji nejlepší úkol týdne v podobě špízu, doma ze sóji vaří, partner má totiž dietu. Ale podaří se jí i ostatní jídla, včetně domáckého štrúdlu s rozinkami, a spolustolovníci se u ní cítí pohodlně. Věž srubu se stane dějištěm neobvyklé zábavy, každý si bude moc hodit kamenem do hlubokého příkopu. Snad nikdo nedostane závrať…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristýna,
ve čtvrtek 21.6. 2018 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna:

Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna
Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna
Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna
Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna
Prostřeno – 21.6. 2018 – Kristýna
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles