Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.06. 2018
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela

21. 05. 2014 | Poslední díl
Čtyři Středočešky a jedna mladá pražská recepční se postarají o další týden s oblíbenou gastronomickou show Prostřeno! Ryze dámská sestava má za úkol ke svému menu ještě upéct palačinky. Budou sladké, ovocné či tvarohové, slané s ricottou a se špenátem, z banánového těsta a nakonec flambované. A k tomu spousta nepečených dezertů s mascarpone a ovocem. Těšit se můžete i na dva papoušky, jeden romantický klavír a jógu smíchu.

I když mladé dámy bývají hodně soupeřivé, tentokrát rehabilitují své ženské pokolení. Na začátku to vypadá na idylku bez mráčku, ale od středy je polojasno - přece jen jde o hru a výhra 50 000 je stále stejně lákavá! Což si uvědomuje hlavně Tereza. Škoda, že si nepořídila lepší vývrtku a kuchyňskou minutku… Gábina má také v úmyslu taktizovat – rozmyslí si to pod vlivem příjemných večerů? Skutečnou hráčkou pokeru je ale absolventka Univerzity Karlovy Lenka. Potvrdí své kvality během předposledního večírku? Dívejte se!

Prostřeno – 21.5. 2014 – Gabriela:


Prostřeno 21.5. 2014 - GabrielaVe středu 21.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno recepční Gabriela (25). Sympatická zrzka Gabriela má zajímavé menu, které jistě dlouho vymýšlela. „Loď z italské Parmy... na palubě s Pepkem námořníkem... zakotvila ve Varech u vodňanských kurníků... aby spočinula ve sladkém rudém ráji“ budí zájem i naděje. Něco napoví a soupeřky v pořadu Prostřeno s datem 21.5. 2014 správně hádají, že by mohlo jít o parmskou šunku, špenát, karlovarský knedlík a sladkou tečku s jahodami nebo malinami.

Gabriela se ale možná měla méně soustředit na formu a více dotáhnout provedení menu. Předkrm – křupavá bagetka - křupe až moc, naštěstí mají soupeřky ještě dobré zuby. Obložená topinka v pořadu Prostřeno s datem 21.5. 2014 poněkud ztvrdla a skoro se nedá jíst. Špenátová polévka někomu připomíná školku, ale hlavním kamenem úrazu je maso hlavního chodu.

Kuřecí stehna s omáčkou z kořenové zeleniny
se měla spíš péci; rozvařené maso se rozpadlo na kůži, vlákna a kosti. Karlovarský knedlík se ve fólii lehce srazil, přesto jsou příloha a omáčka lepší než kuře. Nejlépe dopadne dezert a povinný chod: banánové palačinky ocení milovnice sladkého. A je docela zajímavé sledovat, jak se u kreslení s nápadem mohou lidé báječně pobavit…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
ve středu 21.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela:

Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !