Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 16.12. 2017
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela

21. 05. 2014 | Poslední díl
Čtyři Středočešky a jedna mladá pražská recepční se postarají o další týden s oblíbenou gastronomickou show Prostřeno! Ryze dámská sestava má za úkol ke svému menu ještě upéct palačinky. Budou sladké, ovocné či tvarohové, slané s ricottou a se špenátem, z banánového těsta a nakonec flambované. A k tomu spousta nepečených dezertů s mascarpone a ovocem. Těšit se můžete i na dva papoušky, jeden romantický klavír a jógu smíchu.

I když mladé dámy bývají hodně soupeřivé, tentokrát rehabilitují své ženské pokolení. Na začátku to vypadá na idylku bez mráčku, ale od středy je polojasno - přece jen jde o hru a výhra 50 000 je stále stejně lákavá! Což si uvědomuje hlavně Tereza. Škoda, že si nepořídila lepší vývrtku a kuchyňskou minutku… Gábina má také v úmyslu taktizovat – rozmyslí si to pod vlivem příjemných večerů? Skutečnou hráčkou pokeru je ale absolventka Univerzity Karlovy Lenka. Potvrdí své kvality během předposledního večírku? Dívejte se!

Prostřeno – 21.5. 2014 – Gabriela:


Prostřeno 21.5. 2014 - GabrielaVe středu 21.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno recepční Gabriela (25). Sympatická zrzka Gabriela má zajímavé menu, které jistě dlouho vymýšlela. „Loď z italské Parmy... na palubě s Pepkem námořníkem... zakotvila ve Varech u vodňanských kurníků... aby spočinula ve sladkém rudém ráji“ budí zájem i naděje. Něco napoví a soupeřky v pořadu Prostřeno s datem 21.5. 2014 správně hádají, že by mohlo jít o parmskou šunku, špenát, karlovarský knedlík a sladkou tečku s jahodami nebo malinami.

Gabriela se ale možná měla méně soustředit na formu a více dotáhnout provedení menu. Předkrm – křupavá bagetka - křupe až moc, naštěstí mají soupeřky ještě dobré zuby. Obložená topinka v pořadu Prostřeno s datem 21.5. 2014 poněkud ztvrdla a skoro se nedá jíst. Špenátová polévka někomu připomíná školku, ale hlavním kamenem úrazu je maso hlavního chodu.

Kuřecí stehna s omáčkou z kořenové zeleniny
se měla spíš péci; rozvařené maso se rozpadlo na kůži, vlákna a kosti. Karlovarský knedlík se ve fólii lehce srazil, přesto jsou příloha a omáčka lepší než kuře. Nejlépe dopadne dezert a povinný chod: banánové palačinky ocení milovnice sladkého. A je docela zajímavé sledovat, jak se u kreslení s nápadem mohou lidé báječně pobavit…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
ve středu 21.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela:

Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
Prostřeno 21.5. 2014 - Gabriela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !