Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos

21. 03. 2017 | Poslední díl
Mezi legendární se zcela jistě zařadí pražský týden 15. série pořadu Prostřeno! Bývalá Playmate Linda těsně před porodem, aktivistický gymnazista Amos, který se zabývá „dumpster divingem“ a uvaří polévku z vytříděné zeleniny z kontejneru, Karel,  který spí v rakvi, doma chová slepici a trpí Tourettovým syndromem - to znamená, že nekontrolovaně vykřikuje sprostá slova.

A pak je tu ještě Pavel. Ten sice chodí na večeře v saku, v kapse ale nosí nepostradatelnou placatku, večeři „uvaří“ z konzerv a polotovarů a u toho vypije celou láhev tvrdého alkoholu. Nad touhle partičkou se díky své vlídnosti, trpělivosti, pochopení a v neposlední řadě i umění vařit jako dobrý anděl vznáší aktivní a tolerantní důchodkyně Jana.

Prostřeno – 21.3. 2017 – AmosNeuvěřitelně zvládá i zátěžové okamžiky, k nimž nemalou měrou přispěje samolibý ranař Viktor, manžel těhotné Lindy, kterou v soutěži po dva večery zastoupí. Viktor skoro nic nejí a úspěšně provokuje Karla, který už tak špatně zvládá Pavla. Nic podobného, jako je tenhle pražský týden, už v pořadu Prostřeno! asi neuvidíme.  Celý týden má vzrušující vývoj a určitě stojí za pozornost!

Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos:


V úterý 21.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno gymnazista Amos (19).
Nejmladší hostitel Amos hosty nepozve domů, kde bydlí s jedním ze svých šesti sourozenců, ale do bytu, který pronajímá jeho maminka. Někteří soupeři to považují za podraz, to ale není zdaleka to nejhorší, co je čeká.

Na úvod si budou moci ochutnat hmyz, čehož se hosté v Prostřeno! většinou děsí, ale v úterý konec teorie - tentokrát je to doopravdy. Kdo to dá? Překvapivě to nakonec vyzkouší i duchem mladá důchodkyně Jana, ale i těhulka Linda. Další rajčata s mozzarellou nejsou dochucená, polévka je z probrané zeleniny z kontejneru.

(Aktivitě, které se mladý hostitel v zájmu šetření surovinami věnuje, se říká Dumpster diving neboli "popelnicové potápění". Jde o životní styl lidí, kterým se příčí, když supermarkety vyhazují ještě dobré jídlo či použitelné věci, a chtějí přebrané zboží dál zužitkovat. Freegani nejsou žádní bezdomovci, nedělají to z nutnosti, ale z přesvědčení).

Těhotné Lindě ale Amosovo nadšení chybí, spíš se polévky štítí a raději ji oželí, chvíli dokonce uvažuje, že odejde od stolu. Pak už přijde na jídelníček zelenina koupená, a protože je Amos vegetarián, na hlavní chod je „indopokrm“ - určitá obdoba leča s rýží, prý podle receptu buddhistických mnichů. Jídlo nevypadá vábně, proto se už všichni zvědavě těší na buchty, které odvážný Amos připravuje podle babiččina receptu poprvé v životě.

Podle Lindy jsou ale buchty nedopečené a jsou z nich cítit kvasnice. Paradoxně nejlépe dopadne úkol týdne – omeleta s brambory, který chtěl hostitel původně vynechat. Ale vidina čerstvé krmě, připravované pod dozorem očí všech stále hladových hostů, je lákavá, takže Amos nakonec podlehne a omelety usmaží.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Amos,
v úterý 21. 3. 2017 od 17.35 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos:

Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
Prostřeno – 21.3. 2017 – Amos
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !