Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 21.2. 2017 - Jan – Královéhradecký kraj

21. 02. 2017 | Poslední díl
V Královéhradeckém kraji, většinou v podhůří Krkonoš, se potkají a utkají tři ženy a dva muži. Dvě ženy už překročily šedesátku, a ač jsou si věkem a zkušenostmi v kuchyni nejbližší, je to jako „hot a čehý“. Olga s Danou se projeví jako největší rivalky. Každá je totiž jiná a o něco mladší Dana u stolu hodně mluví a kritizuje, což leze na nervy nejstarší Olze.

Také to vypadá na parádní souboj vývarů s knedlíčky, ty budou na jídelníčku hnedle třikrát. Co ale všechny účastníky spojuje, to jsou četné zdravotní neduhy, handicapy i vážné nemoci, proto to u stolu místy vypadá jako v lazaretu, směje se Robert. Ten málem přišel o oči, jak uslyšíme.

Prostřeno 21.2. 2017 - Jan – Královéhradecký krajNěkdo kvůli svým zdravotním potížím ani moc nejí, rozlišit ale, co je indispozice, a co už taktika, to je spíš zadání pro psychologa. Dalším spojovacím článkem je úkol týdne - kynuté těsto, o který si budou soutěžící opět losovat. Snadné to rozhodně není, alespoň pro oba muže určitě ne. A kdo si v Královéhradeckém kraji povede nejlépe? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 21.2. 2017 - Jan – Královéhradecký kraj


V úterý 21.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Jan (37). Druhou soutěžní večeři připraví invalidní Honza. Ten je po vážné nemoci, ale smysl pro humor mu nechybí. Vařit i hostit bude ve sparťanském tričku a dámám se jeho oblečení nezdá dostatečně slavnostní. Honza hostům už včera sliboval, že se u něho skvěle pomějí. Dodrží svůj lákavý slib? Ne vše se povede tak, jak si hostitel představoval.

Bude se dost kritizovat a Jan z toho bude zaražený. Je vidět, že zkušenosti s vařením - až na kynuté těsto - má. Minimálně cibuli krájí bravurně, určitě si nemusí vypomáhat přístrojem jako včerejší hostitelka. Olga potom, co včera odvařila, není moc vstřícná, vlastní knedlíčkový vývar jí včera chutnal lépe, předkrmová paštika se jí prý dokonce až „hnusí“. Játra nemusí také nejmladší Kristýna, dnes se ale dozvíme, že si nedá ani kachnu.

„Marinované drůbeží maso“ je hlavní chod a všichni očekávali kuře, dostanou ale kachní prsa. A bohužel prý dost suchá, přestože flambovaná. Flambování je vůbec asi Honzovo hobby, při jeho vaření zaplane a vypaří se dost alkoholu, whisky je dokonce i v paštice.

A protože hostitelova školní hra moc zábavná není, zábavnější se ukáže výzva hostiteli, což je flambování ovoce, které si honem chtějí ostatní též vyzkoušet. Honzovi skoro chytne podlaha v jeho trutnovském paneláku, ale dobře to dopadne, což se dá říct i o posledním chodu, lívancích s domácí marmeládou. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
v úterý 21. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek