Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 21.12. 2016 - Michael - Moravskoslezský kraj

21. 12. 2016 | Poslední díl
Vánoční generálku připraví hostitelé z Moravskoslezského kraje. A nebudou to jen dojemné vánoční příběhy, ale také pořádné drama, jak už to tak v tomto drsném kraji občas bývá. Šetřit se tahle moravskoslezská parta, kde mají ženy mírnou převahu, rozhodně nebude.

Kritika dopadne hlavně na středečního hostitele Michaela, který už se pořadem Prostřeno! jednou, celkem nedávno, mihnul. Zajímavý a nepřímý souboj svedou úterní hostitel Radek s Nikolou, která vaří ve čtvrtek, nepozná šlehačku od zmrzliny a tvrdí o sobě, že nemá vůbec žádný čich. To jí ale při vaření zřejmě nevadí…

Prostřeno 21.12. 2016 - Michael - Moravskoslezský krajTaké se pobavíme a pak i pohádáme nad jednou rozpadlou židlí, na zem spadlým hostem i vánočním stromečkem, pár vánočními zvyky i svátečními recepty, což je úkol týdne. Takže šťastné a veselé s pořadem Prostřeno! A kdo se může těšit na bohatého Ježíška? Za padesátitisícovou výhru se už dá pořídit kouzelná nadílka!

Prostřeno 21.12. 2016 - Michael - Moravskoslezský kraj:


Ve středu 21.12. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Michael (27). Učitel v mateřské školce Michael se v pořadu objevil před několika měsíci, když vařila jeho manželka. Ta všechny šokovala tím, že celý týden stolovala s malým minkem, které skoro nepřetržitě kojila. Michael tentokrát nechal děti doma a šel reprezentovat rodinu sám.

Svoji večeři uvaří v mobilním domku, kam pozve i své hosty, těm se u něj ale hrubě nelíbí. Když jim hostitel oznámí, že na večeři se přesunou do jeho oblíbené kavárny, protože by na noc neměla manželka s dcerami kde hlavu složit, soupeři to přivítají s nadšením. Místo přípitku Michal doma nabídne písničku, s tím ale moc nepochodí. V kavárně pak přípitek bude, dokonce vaječný koňak, na který včera nedošlo. Ale i tam se na Michaelovu hlavu snese spousta kritiky.

Hosté mají hlad a žízeň, při čekání na předkrm si všimnou, že dostali špinavé nádobí a dokonce skleničky s otiskem rtěnky. První chod je šok: pečení šneci! A tentokrát opravdoví! Je pravda, že k tradičním českým Vánocům šneci patří a Michaelovo záhladné menu je vlastně vánoční ze všech nejvíc. Světoběžnice Jana s tím nemá problém, ochutnají i ostatní?

Krémová rybí polévka je dobrá, losos v šampaňském a limetce, doprovázený lehkým salátem, je bohužel studený. Atmosféra u stolu je napjatá a kritika taková, že Michael má chuť odejít. Na dětskou zábavu přijde profesionál, co umí kouzlit s bublinami. Moučník „sněhová kalamita“ se nepodává, protože už doma nastala kalamita - spadl na zem. Co bude místo sladké tečky? Dramatický závěr – pár ostrých slov od hostitele na vlastní obranu! Ten to pak ale schytá!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michael,
ve středu 21. 12. 2016 od 17.45 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !