Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.9. 2018 – Lucie

20. 09. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Ústeckém kraji, kde se o 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu utkají tři ženy a dva muži. A hned v úterý nastane situace, která všechny zaskočí. Druhá hostitelka prostě stávkuje. Nepřijde a nevaří. Tak to tu ještě nebylo! Zůstanou šokovaní soutěžící hladoví? Dorazí Iva, nebo to dál potáhnou jen ve čtyřech? Štáb i soutěžící budou muset improvizovat.

Tentokrát nejen kvůli úkolu týdne, což bude všem dobře známá zelenina. Květák se přidává do polévek, pokrmů, ale výborně obstojí i jako samostatný chod. Jak si nejen s květákem Severočeši poradí? Co jim zachutná, co je pobaví a co je dojme? Bude to vzpomínka na předky, kteří tady už bohužel nejsou, nebo na rodinné příslušníky, kteří jim obětavě pomáhají s péčí a výchovou dětí.

Prostřeno – 20.9. 2018 – LucieA kdo to nakonec celé vyhraje? Najdou se i tady kalkulující taktici? Sledujte ústecké Prostřeno! od pondělí až do pátku a dozvíte se to! A pokud chcete vzít spravedlnost do vlastních rukou, hlasujte! Vy i vás favorit můžete získat pěkných deset tisíc korun!

Prostřeno – 20.9. 2018 – Lucie:


Ve čtvrtek 20.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno dvojnásobná maminka Lucie (27). Čtvrtá hostitelka, mladá svobodná maminka, se musí v životě hodně otáčet. Lucce hodně pomáhá maminka, kvůli které by chtěla Lucie vyhrát, aby jí tu péči a podporu aspoň zčásti vrátila. Oproti včerejšku plánuje moderní a lehkou kuchyni, i když tuší, že se svým meníčkem nezavděčí všem.

A Jaroslav, který to má rád hodně sladké i tradiční, to skutečně neocení. Rajčata, která budou součástí nejen úvodního rajčatového tataráčku na bagetce i hlavní složkou tomatové polévky, kde je i řapíkatý celer a mrkev, nemá rád – ostatně zeleninu prý Jarda vůbec nejí. Zbytek sestavy u stolu ale naštěstí nemá stejný názor a docela si pochutná. A kolegové jedí i očima: na rozdíl od včerejška umíLucie jídla i krásně naservírovat.

Soupeřům se hlavně líbí kuřecí steaky ze stehenních řízků s bramborovým pyré s rukolovým pestem a citronovou omáčkou, hlavní chod zdobí i česnekové výhonky. Krásný a chutný je i pomerančový cheesecake, jídla se týká též zábava.

Půjde o přípravu sushi a žádná řachanda to není, spíš takový kulinářský minikurz. Hostitelka je příjemně klidná, rozruší ji jen vzpomínka na obětavou maminku, které by ráda dopřála nějaký pořádný relaxační pobyt. Podaří se Lucii získat nejvyšší počet bodů?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve čtvrtek 20.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles