Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 20.8. 2015 - Monika

20. 08. 2015 | Poslední díl
V nové premiérové řadě pořadu Prostřeno! si to rozdají jen dámy, bude to babinec. A zajímavě poskládaný. Šestinásobná babička a pětinásobná maminka Jiřina se střetne s mladými maminkami z Prahy a Středočeského kraje a s jednou sportovně založenou slečnou ze Smíchova. Některé pokrmy a fakta se dublují, bude tudíž možnost porovnání.

Dvakrát bude paštika nebo domácí houstičky či maso na víně. Meníčka zahajují saláty, v letním parnu celkem logický předkrm. Dvě účastnice mají stejnou profesi, ovšem liší se jako noc a den. Mezi oběma realitními makléřkami to vře. Úkol týdne bude pěkně třaslavý, soutěžící musí většinou poprvé v životě zvládnout želatinu, želé, aspik a všechno, co by se mělo trochu hýbat, pěkně pružit a zároveň držet tvar – když se to ideálně povede.

Prostřeno 20.8. 2015 - MonikaJak si ženská pražsko-středočeská pětka padne do oka? Pět žen, to bude nářez! Donese si v pátek Lucie řízky, jak vyhrožuje? Snad jen z legrace, ale klid u stolu nebude. Kdo tentokrát vyhraje krásných 50 000 korun? A je tu novinka: Pokud se vám nelíbí bodování soutěžících, můžete bodovat sami na mobilní aplikaci Prostřeno!

Prostřeno – 20.8. 2015 – Monika:


Ve čtvrtek 20.8. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno prodavačka Monika (38). Klidná Monika z pražského sídliště Velká Ohrada se na svůj večer dobře připravila, ale začalo se odehrávat něco, co si určitě nepřála. Právě v jejím uklizeném bytě si Jana s Lucií začaly vyříkávat, co je v úterý naštvalo.

Hlavně emotivní Jana toho v pořadu Prostřeno s datem 20.8. 2015 řekla hodně, je prostě upřímná… Monika ale statečně pokračuje ve své kuchařské krasojízdě a na rozjezd podává dva předkrmy: studená variace listových salátů nechutná úplně všem, ale její paštika s brusinkami slaví ovace, přijdou žádosti o recept a výslužku i od odpůrkyň vnitřností! A to je něco, co rozvedenou maminku čtrnáctileté dcery samozřejmě moc povzbudí.

Hlavní chod je zajímavý, protože kohoutka na víně nejíme každá den. Monika má ráda výraznější chutě a dost koření, tak se jí v pořadu Prostřeno s datem 20.8. 2015 stane, že nejen do přílohy - domácích špeclí – dá až příliš aromatického rozmarýnu, který prý přebíjí původní chuť jídla.

Další chválu si ale zaslouží za úkol týdne, což byl originální dezert s borůvkami, její vlastní jahodový sorbet, bude pro někoho přeslazený. Klidná zábava u stolu, ruční zdobení talířů, trochu zklidní žaludky i horké hlavy u stolu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika,
ve čtvrtek 20.8. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 20.8. 2015 - Monika:

Prostřeno 20.8. 2015 - Monika
Prostřeno 20.8. 2015 - Monika
Prostřeno 20.8. 2015 - Monika
Prostřeno 20.8. 2015 - Monika
Prostřeno 20.8. 2015 - Monika
Prostřeno 20.8. 2015 - Monika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !