Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 20.7. 2015 - Zuzana

20. 07. 2015 | Poslední díl
Další kulinářsko-hostitelské klání se odehraje v Pardubickém kraji, který reprezentují čtyři ženy a jeden muž. „Přišel jsem jako poslední, uviděl čtyři dámy a úplně jsem se zhrozil,“ upřímně přiznává Luboš, jediný reprezentant silného pohlaví.

Byl už velmi netrpělivě vyhlížen – o čistý „babinec“ nestála žádná z žen. Hned první večírek se v pořadu Prostřeno vydařil, protože na chalupě u Zuzany je krásně a šikovná hostitelka umí vařit. Zato v úterý bude tvrdé kritice čelit nezaměstnaná Sandra, která zapomněla uklidit a přeleštit nádobí i příbory.

Prostřeno 16.9. 2013 - ZuzanaLukáš všude nachází vlasy. Nebo to jsou zvířecí chlupy? Všem svorně zamotá hlavu úkol, který úzce souvisí s krajem, kde žijí. Zná vůbec někdo recept na pravý pardubický parník? Vždyť je prý tajný! Nejtěžší to má poslední Lenka, musí upéct celou perníkovou chaloupku!

Prostřeno – 20.7. 2015 – Zuzana:


V pondělí 20.7. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno šikovná Zuzana (43). „Myslím si, že Zuzana nasadila vysokou laťku a bude obtížné ji překonat,“ uznale konstatuje v pondělí 20.7. 2015 Míša. Krásné prostředí, dobré jídlo, příjemná nálada a pozorná hostitelka Zuzana umějí potěšit.

Na vymazlenou chalupu ve Starých Hamrech se v pořadu Prostřeno s datem 20.7. 2015 hodí rustikální menu se smetanovou kulajdou, měkkou roštěnou a lákavým švestkovým kynutým koláčem. Co jsou hamerské dukátky, které hostinu zahájí? Esteticky naservírovaný předkrm z kuřecího masa s ricottou, zapečený v těstě.
Hovězí na zeleném pepři je pro mladší hosty v pořadu Prostřeno s datem 20.7. 2015 dost ostré, ale roštěnky se evidentně povedly. Potěší i lekce golfu s trenérem. Přestože venku leje jako z konve, takže na green nedojde…

A jak Zuzana v pořadu Prostřeno s datem 20.7. 2015 zvládla úkol týdne? „Jako kdybych si vytáhla maturitní otázku, kterou jsem se nenaučila,“ přiznává Zuzana, která pardubický perník ještě nikdy nepekla, a proto hned zavolá sestře o recept.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zuzana,
v pondělí 20.7. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka