Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur

20. 06. 2019 | Poslední díl
V Praze a Středočeském kraji se sejde pestrá a velmi přátelská pětka, která umí vařit, umí se bavit, je tolerantní, boduje férově a nezávidí. Tři muži a dvě ženy dělí sice generace, poznáme dvě studentská sdílená bydlení a ve finále i sídlo jako na zámku. Vařit se bude hezky česky, ale na stole přistanou také pokrmy z francouzské, asijské nebo kreolské kuchyně.

A ve finále vše završí nejen výjimečný večer u zajímavého a zcestovalého hostitele, ale také jedno skutečně velkorysé gesto. Úkol týdne byl vybrán s nadsázkou – hosté mají připravit pověstnou „kostku ve skluzu“ nebo něco z molekulární kuchyně. Na to se bude muset jít s humorem, pěkně od lesa a pokud možno moderně a nápaditě.

Prostřeno – 20.6. 2019 – ArturProstřední hostitelka paní Miroslava už v soutěži jednou vařila. Dnes má za sebou boj s vážnou nemocí a musí držet přísnou dietu. Jak jí to půjde v kuchyni tentokrát? Budou se hosté u Mirky postit, nebo dostanou pořádnou českou baštu? Zvítězí mládí, nebo zkušenost? Sledujte Prostřeno! ze srdce republiky a hlasujte! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur:


Ve čtvrtek 20.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno švec Artur (26) z Národního divadla, který šije boty i Janě Bouškové. Novomanžel Artur žije ve vokovickém bytě, kam své hosty pozve, teprve týden, ale vypadá to tu mnohem zabydleněji. I švec Artur má nevšedního domácího mazlíčka – jsou to strašilky. Artur o sobě tvrdí, že je velký introvert, ale jako hostitel celkem obstojí a se svou večeří si také se ctí poradí. Ve čtvrtek bude opět vývar a „hotovka“ s domácím knedlíkem jako včera, ale polévka je pro změnu hovězí s morkovou kostí a omáčka rajská.

A není to typická „rajda“ z hovězího masa, jak si ji představoval Radim, ale jsou v ní kuličky z mletého masa a plněný paprikový lusk masem a rýží. Tahle kombinace nakonec Radimovi velmi zachutná a dobře se najedí i ostatní. Artur se pustí odvážně do knedlíků, které mu sice daly trochu zabrat a byly poněkud tužší, nakonec to ale zvládl dobře.

Menu si nijak neusnadňoval – k předkrmu s jednohubkami umíchal tři druhy pomazánek: rybí, vajíčkovou a z nivy. Ani poslední chod neošidil – palačinky naplnil třemi druhy domácích marmelád, ozdobil je kiwi a banánem a polil čekankovým sirupem. Přidat by snad mohl ještě v servírování… A protože je před Arturovým domem dětské hřiště, hosté se při čekání na jídlo tak rozparádili, že se pobavili venku a na plánovanou zábavu s kartami už ani nedošlo.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Artur, ve čtvrtek 20. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur:

Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur
Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur
Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur
Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur
Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur
Prostřeno – 20.6. 2019 – Artur
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !