Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.09. 2018
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 20.6. 2014 - Martina

20. 06. 2014 | Poslední díl
Plzeňáci neujíždějí na pivu, ale na panence, špenátu a domácí zmrzlině. A krajové speciality? Bez internetu ani ránu, jak se pečou chodské koláče už zapomněli… Je možné, že se budou hosté více chválit než kritizovat? Chcete-li vidět, jak se pětice účastníků tolerantně povzbuzuje, místo toho, aby především taktizovala, určitě si nenechejte ujít poslední premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje.

Třetí červnový týden bude krásným vyvrcholením deváté řady oblíbeného pořadu, přestože dvě účastnice nezvládnou povinný úkol. Nevěříte? Je tak těžký? Těžký je – krajové moučníky a chodské koláče daly naším soutěžícím zabrat. První hostitelka to vzdá a třetí prý zapomněla. Má totiž vlastního vaření až nad hlavu…

Prostřeno 20.6. 2014 - MartinaCo ještě spojuje čtyři sympatické ženy a jednoho mladého muže? Někteří pobývali a pracovali v cizině, zejména jazyková lektorka Jitka, která plzeňský týden okoření svým temperamentem a humorem. Západočeši si pochutnají na jehněčím, vepřových panenkách, silní budou po špenátu. A poněkud jim to zkomplikuje Daniela, která má nejen bezlepkovou dietu, ale také nesmí mléko. Jak se s tím soupeři vypořádají? Uvidíte na Primě v Prostřeno! z Plzeňska.

Prostřeno – 20.6. 2014 – Martina:


V pátek 20.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno účetní Martina (48). Po finančním poradci přijde ve finále řada na účetní, motorkářku a zkušenou kuchařku Martinu. Má to dobře spočítané? Body jí přinese dezert Nachtisch z mascarpone podle receptu německé kolegyně. Dopadnou stejně dobře povinné „chodské patenty“, pečené na sádle?

„Kdo má na tohle patent?“ diví se v pořadu Prostřeno s datem 20.6. 2014 Víťa. Bez ztráty kytičky projdou i domácí rohlíčky k předkrmu z paprik, který hosty mile překvapí. Barbora se už těší na vývar s knedlíčky a nudlemi, vítanou klasikou uprostřed polévkově pestrého týdne. Splní očekávání?

Ani hlavní chod není v pořadu Prostřeno s datem 20.6. 2014 často na repertoáru – těstoviny jako příloha jsou v pořadu celkem vzácností a vepřové kotlety zapečené s rajčaty míří spíš do italské než do tradiční české kuchyně. Daniela dostane nudle bezlepkové – Martina je pozorná hostitelka.

Západočechům se u ní v pořadu Prostřeno s datem 20.6. 2014 líbí, ale za zábavou musí ven z domu. Kupodivu to nebude adrenalinová jízda na motorkách, ale výlet ve starém kabrioletu ke koním a ukázka výsledku pečlivé drezúry. Někdo se sveze a někdo půjde za vozem… A kdo se bude v Plzeňském kraji nakonec radovat z krásné výhry? Uvidíte již v pátek 20.6. 2014!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina,
v pátek 20.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !