Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.4. 2018 – Radim

20. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! s mladými hostiteli proběhne v Libereckém kraji. Hlavní šedesátitisícovou výhru si na severovýchodě Čech budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. A čeká je opravdu náročný úkol týdne nejen na čas, ale i na kuchařskou zkušenost – domácí chléb. Jak si s tím hostitelé poradí? Pojedou domácí pekárny naplno a budou se v nich mísit a péct již koupené chlebové směsi? Ano, i ne. Na Liberecku to bude tentokrát hodně o taktice - dva pánové se totiž rozhodli, že budou body šetřit.

Martin a Radim jsou taktici, i když každý jinak a Martin spíš z recese a radosti ze hry. Mladý vysokoškolák také na své hosty zkusí pár chemických pokusů. Snad to u něj ve vile nevybouchne. Stane se z toho dramatická bitva taktiků? Nebo to nakonec bude všem skoro jedno a odpustí si? Hosté mají pěkně mlsné jazýčky. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 20.4. 2018 – RadimProstřeno – 20.4. 2018 – Radim:


V pátek 20.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno bývalý zedník Radim (23). Poslední hostitel Radim, který zběhl od zedničiny do pizzerie, vaření a jídlo doslova miluje, jednou by se rád stal šéfkuchařem. Určitě by rád vyhrál, v létě by se chtěl oženit se svou přítelkyní, s níž bydlí v malém mezonetovém bytě. Co se skrývá u Radima na půdě?

Hned v úvodu se trochu nervózní hostitel, který se ani nestihl převléknout, před hosty zmíní, že nestíhá… Kolegy už podruhé v tomto týdnu čeká paštika (tentokrát dvojitá) a také hráškový krém, nyní s opečenou slaninkou a krutony. Martin se o finálním menu vyjádří velmi nelichotivě, už jen když ho prý čte – a to ještě nic neochutnal! Zdá se mu moc tučné, nebo je to opět taktika? Přitom menu je poměrně ambiciózní.

Radim si umí pohrát s pizzou, ta však bude až součástí zábavy, jinak se mu ale věci vymykají z rukou. Zatímco se v pekárně peče (a ani nedopeče) domácí chléb, hostitel uloží pořádnou flákotu předem marinované krkovičky do alobalu, v němž se bude vepřové péct. Jenže na něco zapomene a musí své dílo opravit. A tím se zdrží a v důsledku toho všeho bude nakonec vůbec rád, že své menu dokončí.

Kávová panna cotta nehoustne, hrášková polévka se skoro vyvaří a nakonec je jedna velká záhada i pro kuchaře, ale Radim ještě u stolu žertuje o sexu. A to se vůbec nelíbí stydlivému Honzovi… Předkrm je sice bez příborů, ale vypadá lákavě, hezky vypadá i hlavní chod, který ale nemá nijak výraznou chuť. A během poslední večeře se bude právem hodně řešit i taktika. A jak to nakonec dopadne? Kdo vyhraje? Dobré jídlo, nebo taktika? Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radim,
v pátek 20.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.4. 2018 – Radim:

Prostřeno – 20.4. 2018 – Radim
Prostřeno – 20.4. 2018 – Radim
Prostřeno – 20.4. 2018 – Radim
Prostřeno – 20.4. 2018 – Radim
Prostřeno – 20.4. 2018 – Radim
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !