Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice

20. 04. 2017 | Poslední díl
V Praze a blízkém okolí se tentokrát sejdou čtyři ženy a jediný muž, mladý obchodní zástupce Čeněk. Už v pondělí je jasné, že tahle pražská parta má pěkně mlsné jazýčky, možná i velké ambice, ale není hádavá. Atmosféra kolem stolů je příjemná, nikdo nikoho schválně nepodráží nebo neuráží, i když mezi dvěma soutěžícími ženami je rozdíl skoro padesát let!

Ale důchodkyně Eva je mladá duchem a teprve šestnáctiletá Elena na svůj věk naopak zralá. Až do pátku soutěžícím vydrží dobrá nálada, přestože se musí poprat i s výzvami a s úkolem týdne, kterým je tentokrát cheesecake.

Prostřeno – 20.4. 2017 – AliceVe finále už jsou všichni pěkně přeslazení, a už se snad nenajde nikdo, kdo by měl problém tenhle módní moučník správně vyslovit. V Praze nebude chybět ani módní policie a uvidíme pár zajímavých bytů – a jeden skoro palác. Nenechte si ujít další Prostřeno!

Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice:

 
Ve čtvrtek 20.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Alice (22). Alice je žena mnoha profesí a možná i budoucí návrhářka. Je jasné, že je to kreativní a šikovná bytost, která si umí poradit. A to se jí bude ve čtvrtek hodit. Během vaření jí vypadávají pojistky, chvíli propadne panice, že nefunguje trouba, kterou bude hodně potřebovat.

Alice chodí zajímavě oblékaná, vkus prozrazuje i její byt, kde se hosté cítí velmi dobře. A klidně zariskuje i s plody moře. V tom ale není hlavní úskalí jejího hlavního chodu, na který tolik spoléhala. Alice španělskou paellu umí a má ji moc ráda, jenže při tolika chodech je těžké uhlídat speciální rýži, která se nesmí rozvařit. Hostitelka nijak netaktizuje a vše na sebe „práskne“, jinak by to možná hosté ani nepoznali. Jenže tenhle upřímný přístup zase uhladí ostny a Alicin nakažlivý úsměv dodá čtvrtečnímu večeru lehkost.

Hosté se u stolu baví a nikomu ani moc nevadí, že úvodní čočkový salát není nic moc, polévka je docela řídká a bez chuti a masa a ani perníkový dort a úkol týdne není dokonalý. Vyhořel mixér… A přestože se to Alici nepovedlo podle jejích představ a v kuchyni zažívala horké chvilky, jako hostitelka může být spokojená.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alice,
ve čtvrtek 20.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice:

Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice
Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice
Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice
Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice
Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice
Prostřeno – 20.4. 2017 – Alice
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles