Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.3. 2018 – Kamila

20. 03. 2018 | Poslední díl
Prostíráme na Vysočině, kde bude poměr hostů u stolu opačný než minule, kdy hráli prim muži. Tentokrát bude ve výrazné převaze ženský element: čtyři ženy k jedinému muži – René se ale nedá! A zatímco středočeští muži museli upéct bábovku, ženy z Vysočiny se budou muset popasovat s cibulí, dalším úkolem týdne. Kulinářsky to bude hodně o vývarech, jedinou výjimkou bude originální ukrajinský boršč.

Smí se vývar vařit v papiňáku, jak si myslí ženy, nebo se musí pěkně hodiny táhnout, jak tvrdí nekompromisní René? Soutěžící z Vysočiny budou opět bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Zvítězí nejchutnější menu, nebo svou roli sehraje i taktika? Sledujte Prostřeno! každý všední den a hlasujte!

Prostřeno – 20.3. 2018 – KamilaProstřeno – 20.3. 2018 – Kamila:


V úterý 20.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno trojnásobná maminka Kamila (27). Je Kamila z Jihlavy tak ostýchavá, nebo je prostě introvert? Hned na úvod podává poněkud nevábný povinný cibulový doušek a ani její byt k příjemné atmosféře druhého večírku nepřispěje. Je to strohý až prázdný příbytek, včetně dětského pokoje pro dvojčata. A celkem nedávno do rodiny, kde druhá hostitelka žije ještě s partnerem, přibyla malá holčička. Maminka tří dětí doma hodně vaří, ale vařit v kulinářské soutěži, to je něco jiného... Na stole chybí (stejně jako včera) ubrus a menu připadá hostům poněkud obyčejné, to se týká zejména hlavního chodu.

U předkrmu se Marie děsí, že šneky určitě nepozře, protože všechno vylovené z vody v ní vzbuzuje většinou štítivé pocity, ale děsit se nemusí. Budou to neškodné, už trochu vysušené šneky z listového těsta, potřené kečupem a naplněné šunkou a eidamem třicítkou. A ty přece doma také někdy peče…. Menu je jednoduché, ale hostitelka je u vaření docela nervózní. Další vývar, tentokrát kuřecí, je spíš takový degustační chod, polévky je totiž na talíři docela málo. A prostý hlavní chod má i jednu zvláštnost: kuřecí maso je dušené na sezamu a jednou z hlavních surovin je vejce.

Každý tak dostane své volské oko a navíc jsou ve vejci obalené a osmažené i předvařené brambory, jde o rodinný recept. Formičky na brambory se však bohužel, nenašly, podle toho tak vypadá i design hlavního chodu. Co ale obyčejné není je výstřední dezert, ozdobený portrétem každého z účinkujících na jedlém papíře! Originální nápad souvisí se zábavou - dorazila profesionální fotografka a hosty vyfotila. Jak bude soupeřům příjemná představa, že konzumují sami sebe?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kamila,
v úterý 20.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.3. 2018 – Kamila:

Prostřeno – 20.3. 2018 – Kamila
Prostřeno – 20.3. 2018 – Kamila
Prostřeno – 20.3. 2018 – Kamila
Prostřeno – 20.3. 2018 – Kamila
Prostřeno – 20.3. 2018 – Kamila
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice