Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 20.3. 2014 - Dušan

20. 03. 2014 | Poslední díl
Jsme na Karlovarsku a čekají nás karlovarské speciality. Znáte některé kromě oplatek, karlovarských knedlíků či rohlíků? Pro někoho je úkol týdne hračka, Petra zabije dvě mouchy jednou ranou, ale pan Dušan zadání pořadu Prostřeno nezvládne.

Vřídelní polévka z minerálky jednoho ze tří soutěžících mužů ve čtvrtek úplně dorazí. A to ve středu skoro umře hlady. Nejí ryby a kolega Záboj připraví celé kapří menu. Dušan je prostě na zhroucení, stále se všem jen omlouvá, bude mu to ale něco platné?

Prostřeno 20.3. 2014 - DušanPovede se jeho soupeřům lépe? Jak to půjde v kuchyni oběma mladým ženám? Zatím se tváří suverénně a mají lákavé jídelníčky. Rozhoří se dívčí válka? Taková Petra by se klidně mohla jmenovat Vlasta. A je tu ještě jedna zvláštnost.

Dva muže přihlásili do pořadu Prostřeno příbuzní, kteří již soutěžili a vyhráli! Budou jejich blízcí stejně úspěšní? Poradí jim doma dobře? To a ještě mnohem víc uvidíte v dalším premiérovém Prostřeno!

Prostřeno – 20.3. 2014 – Dušan:


Ve čtvrtek 20.3. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno nervózní Rom Dušan (50). Nervy nadranc, to je problém předposledního kuchaře, Dušana z Lokte. Včera hladověl a na svůj večírek se už od pondělí netěší. Přípitek začne omluvou, protože nevaří doma, což je větší handicap, než tušil. A v pořadu Prostřeno s datem 20.3. 2014 se omlouvá celý večer.

Myslí si snad, že budou hosté shovívavější? Od dam to schytá za příliš majonézový kuřecí salát. Hovězí vývar, na který se všichni těšili, je studený. Knedlíky plněné uzeným masem (bolky) s kyselým zelím v pořadu Prostřeno s datem 20.3. 2014 potěší Markétu, která miluje uzené, někomu ale toto sváteční romské jídlo přijde moc obyčejné, stejně jako originální babiččiny rohlíčky se sladkým pokušením.

V jednu chvíli má Dušan krizi a chce se vším praštit. Řízne se o struhadlo a karlovarskou vřídelní polévku prostě nezvládá! Je z něj úplný raneček nervů. Někomu v pořadu Prostřeno s datem 20.3. 2014 pořád chybí příbor, naběhá se, pláče, čas běží, člověku je ho až líto, to ale neplatí pro Petru, ta Dušana nijak nešetří… Dušan soupeře vyzýval, aby si přinesli plný ranec zábavy, a jako by věděl proč…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Dušan,
ve čtvrtek 20.3. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 20.3. 2014 - Dušan:

Prostřeno 20.3. 2014 - Dušan
Prostřeno 20.3. 2014 - Dušan
Prostřeno 20.3. 2014 - Dušan
Prostřeno 20.3. 2014 - Dušan
Prostřeno 20.3. 2014 - Dušan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !