Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina

20. 11. 2017 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se potkají čtyři ženy a jediný muž. Bojovat budou nejen o 60 tisíc u stolu, ale i dalších 30 tisíc od diváků, kteří každý den také hodnotí amatérské kuchaře a tomu nejlepšímu kromě peněz udělí i řád Zlaté vařečky. Dvě ženy jsou překvapené, protože se znají a je to fakt náhoda. Znaly se z Liberce a potkaly se v Plzni.

Mladý Lukáš, jediný muž týdne, se od svých soupeřek samozřejmě odlišuje, hlavně svým přístupem k surovinám, je to takový strážce kvality a glosátor večeří, které mu připadají až moc obyčejné. Sám do svého vaření dost investuje a připadá si nedoceněný. U stolu vzniknou takové dvě koalice – Lukáš s Mirkou proti Jiřině a Šárce, Mária je spíš takový samorost a hraje si vlastní, docela zábavnou hru.

Prostřeno – 20.11. 2017 – JiřinaÚkol týdne je splnitelný a zdraví prospěšný – soutěžící mají vytvořit nějakou pořádnou vitamínovou bombu. Kdo bude největší hráč a kdo komu poleze pěkně na nervy? A kdo to nakonec v Plzeňském kraji celé vyhraje a zachová se jako grand? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina:


V pondělí 20.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší soutěžící, úřednice a hasička Jiřina (56). „Když jsem se vzpamatovala z toho, že mě sestra přihlásila, tak jsem to pojala tak, že prostě musím vyhrát!“ Uvidíme, jak si nejstarší a sebevědomá hostitelka na startu plzeňského týdne povede a zda nás čeká kulinářský sprint.

Jiřina by radši uvítala mladší muže, ženám prý moc nevěří. A má to ráda ostré, proto se rozhodla pro mexickou kuchyni. Začne stylově tequilou a během šmejdění v malém bytě si Lukáš ještě klidně sám nalije, to ho prý zajímá víc, než jak soupeři bydlí. Prostě jako doma….

Jiřina se nebojí pálivé papriky ani chilli nebo čokolády v gulášové omáčce. Ale hosté budou přesto zklamaní, „mexiko“ si představovali trochu jinak. Šok způsobí už banán v předkrmu, který kombinuje sladkou chuť ovoce a slaninu, jídlo bylo mastné a bez pečiva. Hostitelka se vůbec o přílohy moc nestará, k mexickému guláši je jen chléb.

Polévka připomíná spíš vývar, hostům chybí fazole. Mexický výlet končí v Čechách, jako sladká tečka jsou mini štrůdlíky. Docela dobré a hned dva, se šlehačkou a malinami, ale pro Lukáše moc obyčejné… Zábava u stolu je docela napínavá hra pro šikovné ruce a postřeh, adekvátní k prostředí malého prostoru bytu. A jak dopadne úkol týdne? Jiřinu potrápí technika, ale nakonec ovocný koktejl zvládne…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jiřina,
v pondělí 20.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina:

Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina
Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina
Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina
Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina
Prostřeno – 20.11. 2017 – Jiřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !