Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 20.10. 2016 - Radek - Valašsko a Zlínský kraj

20. 10. 2016 | Poslední díl
„My jsme Valaši, jedna rodina,“ uslyšíme tento týden zpívat několikrát. Opravdu tomu tak ale bude? K prostřenému stolu tentokrát usedne parta z Valašska. Jediný muž týdne, svobodný mládenec Radovan se těší na společnost žen, což se mu bohatě splní. Zastupovat silné pohlaví bude u stolu sám – ženy ho ale šetřit nebudu, naopak! O peníze půjde hlavně jemu, Radek se v minulosti spálil s jednou půjčkou a míní proto taktizovat, otevřeně to přiznává.

To poslední a nejstarší účastnice řečená Betty tvrdí, že jí o výhru vůbec nejde, že se přišla hlavně pobavit. Tihle dva ze společnosti vyčnívají, ale ani Lucie není žádná panenka v koutě, každému řekne drsně od plic, co si myslí. Radek ženy provokuje svým podivínstvím a Betty s Irenou zase někomu mohou připadat jako všeználci, co se občas vyvyšují. Betty pozve své hosty do domu, nad kterým přechází zrak, půjde se někdo smočit do její vířivky? Po knedlíkovém týdnu budou tentokrát samé brambory a jako úkol týdne Valachy čeká nějaká „specialita z rodné hroudy“. Kdo ji bude mít nejlepší a kdo se na úkol týdne vykašle?

Prostřeno 20.10. 2016 - Radek - Valašsko a Zlínský krajA v sobotu se tahle moravská partička sejde znovu na Poslední večeři. Protože Valaši nebyli zrovna klidní a nekonfliktní, bude i při jejich posledním setkání docela veselo i truchlivo. Mezi dámy nezapadl Radovan a napjaté vztahy mezi Irenou a Luckou budou při poslední večeři eskalovat. Dojde k odhalení největšího taktika? Sledujte další Prostřeno! od pondělí do soboty!

Prostřeno – 20.10. 2016 – Radek:


Ve čtvrtek 20.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Radek (41). Ženy se k invalidnímu důchodci Radkovi do Vsetína moc netěší, bojí se, co dostanou k jídlu a jak to u něj v bytě bude vypadat. Radek je podivín, který žije sám se svojí milovanou kočkou a stále řeší peníze. Jeho domácnost je sice poněkud přeplácaná, ale uklizená a plná moderních spotřebičů. Soupeřkám vrtá hlavou, kde na to všechno hostitel bere, když je údajně bez peněz. Co ženy dostanou od taktika Radoslava k večeři?

Bude to lehké zeleninové menu, skoro vegetariánské, což po všem tom masu dámám ani moc nevadí. Dostanou plněná rajčata, přeslazenou kyselici se smetanou, smažený květák s jemnou bramborovou kaší, kde je fůra másla a smetany. Soupeřky si během večeře z Radka utahují a snaží se ho zpovídat, jak to má se ženami a proč je stále sám.  

Co je ale opravdu dostane, je Radkův rádoby efektní způsob servírování a piškotová bábovka, která je tak tuhá, že se nedá skoro jíst. Radovan ale také umí překvapit. Pozve dámy na zámek, což by do něj neřekly. Většina vyjde až na věž, jenže Radek má hrůzu z výšek, tak se na ochoz bojí. Irena a Lucie ho donutí, aby tuto svoji fobii aspoň částečně překonal a podíval se na své město z ptačí perspektivy.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radek,
ve čtvrtek 20. 10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !