Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina

2. 09. 2015 | Poslední díl
Týden na severu Moravy určitě nebude nudný ani obvyklý. Připravte se na klání, kde muži mají výraznou převahu. Jak si povede jediná žena týdne, samoživitelka Katka? Bude se smát, zatímco si pánové budou masírovat svaly? A to budou, protože nás čeká střet dvou kultur i dietních přístupů.

Každý z účastníků je jiný i důvody se různí. Jeden je religiózní, druhý dietetický, zbytek klasická česká pohodička. Prvním hostem je totiž muslim Abi, kterému se oškliví vepřové, jež mu zakazuje náboženství. Poslední hostitel Aleš zase přísahá na módní „paleo“ dietu, díky níž celkově ozdravěl a zhubl dvacet kilo. To ovšem hlava nebere montážnímu dělníkovi Petrovi, který si vůbec neumí představit, co by si dal na svačinu, kdyby vynechal pečivo?

Prostřeno 2.9. 2015 - KateřinaAle i lidský přístup je jiný: Abi neskrývá svůj temperament a uvítal by, kdyby našinci více mluvili a kritizovali. Proč hostitele pomlouvají, až když zmizí v kuchyni, a neřeknou mu své výtky hned u stolu? Abi se také zaslouží o to, že dalším tématem týdne bude cibule. A úkolem týdne je nějaká „echt“ česká specialita. Kdo připraví nejlepší a kdo tentokrát v Moravskoslezském kraji vyhraje 50 000 korun a bude se radovat jako malé dítě?

Prostřeno – 2.9. 2015 – Kateřina:


Ve středu 2.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Kateřina (37). Co předvede jediná žena týdne, šikovná samoživitelka Katka? Podává českou klasiku, ale bez vepřového masa. Jako by to Kateřina tušila, že u stolu bude muslim, i úkol týdne – tentokrát utopenci - budou drůbeží, jako celé menu. Střídá se kuřecí, slepičí a kachní… to bude bašta!

A ke kachničce z domácího chovu budou v pořadu Prostřeno s datem 2.9. 2015 ještě domácí hrnkové knedlíky, dva druhy zelí a nakonec tiramisu s ovocem. Katka finišuje a k tomu občas zápolí s technikou a navrch se jí ucpal odpad. Pomoc, mají aspoň sousedé gumový zvon? „Když mám dobrý sousedy, jde to i bez chlapa,“ raduje se hostitelka, která předtím volala po chlapské ruce. Katka, která chce hodně vyhrát a netají se tím, je na Abiho připravená.

Na přípitek v pořadu Prostřeno s datem 2.9. 2015 dostane nealkoholický sekt, ostatní víno. A k hlavnímu chodu bude pivo, k mání je i nealkoholické – pozorná hostitelka prostě myslí na všechno a na všechny. Ocení to všichni? „U hlavního chodu jsem si potvrdila, že Aleš je taktik,“ konstatuje Katka, protože odpůrci mouky se zdál její knedlík sladký.

Petr a jeho tolerance narazí na Aliho, který ho nařkne z alkoholismu. Egyptský host na kameru přizná: „Nikomu nefandím, fandím sám sobě.“ A potvrdí to při bodování… Ještě to bude napínavé.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
ve středu 2.9. 2015 od 18.00 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina:

Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 2.9. 2015 - Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda