Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin

2. 08. 2019 | Poslední díl
Úkol týdne bude třaslavý, výsledek nejistý – jde totiž o aspik. A jak často bývají přílohy většinou bramborové, dnes půjde výjimečně o dny knedlíkové. Aspoň teoreticky, protože na ubohý karlovarský knedlík u nejmladší Báry ani nedojde. Jiří má nejen odlišné, asijské menu, ale též je strůjcem originální teorie. Bývalý voják, jenž zřejmě vidí všude strategii a taktiku, si myslí, že televize vždy vybere a zaplatí jednoho taktika, aby zpestřil program soutěže.

A korunu tomu dodá Bára, která - ač v soutěži naprosto vybouchne a hosty tím nechtěně pobaví - tuto teorii z žertu podpoří. Je to ona? Uvěří tomu snad ještě někdo? Je to zmatek… Kdo to nakonec v Olomouckém kraji vyhraje? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, bude to napínavé!

Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin:


Prostřeno – 2.8. 2019 – MartinV pátek 2.8. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatel Martin (41). Dvojnásobný tatínek, rozvedený podnikatel Martin, pozve své hosty do ještě rozestavěného domu s komfortní kuchyní, kde to má rád a kde uvaří menu poněkud zvláštní. Netradiční v tom, že začne sladkým předkrmem, v důsledku čehož nakonec podává vlastně tři dezerty. Nadplán totiž upeče ještě ovocnou roládu a k tomu bude i sladký úkol týdne.

Takové Anežce to nevadí, soupeři ale nad tím docela kroutí hlavou. Valašský frgál s hruškami a drobenkou jako předkrm? Hostitel se tváří, proč ne, když polévka a hlavních chod jsou slané. A to jsou a hodně... Kdo má rád sladké i slané, si tedy v pátek u Martina pochutná. U stolu se stále ještě rozebírá středa a čtvrtek, Bára a Adriana pořád něco řeší, Anežku z toho už bolí hlava, pánové tomu asi ani nerozumějí. A hostitel je zvědavý, jak uspěje se svou bohatou zeleninovou polévkou. Ta je především květáková, ochucená paprikou, takže je stejně oranžová jako guláš s domácím knedlíkem. S gulášem si hostitel vyhrál, ale přece jen se u vaření zapotil a z těch nervů mu asi ujela ruka se solí. Bude to hostům vadit?

 A co řeknou na to, že poslední panna cotta je z polotovaru a že úkol týdne je navíc splněn, protože želatinu už dezert obsahuje? A Bára, která má italského švagra, už zase nejlépe ví, jak má taková panna cotta vypadat, protože v Itálii ji tedy dělají bez ovoce - a vůbec… Anežka překvapí, jak se zapojí do zábavy s počítačem. Že by za to mohl panáček slivovice, který si zamíchala do džusu?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin, v pátek 2. 8. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin:

Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin
Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin
Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin
Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin
Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin
Prostřeno – 2.8. 2019 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !