Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.06. 2018
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa

2. 06. 2015 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejdou čtyři ženy a jeden mladý muž a budou na sebe někdy zlí. Úkol týdne nás z molekulární moderní kuchyně vrátí mezi krajové speciality, napadne ale někoho něco jiného než „slivovica“? Jak zvládne těhotná Naďa, které se má za měsíc narodit třetí dítě, stát hodiny u plotny? Filip se děsí převahy žen a osobních témat u stolu a taky nemusí Simonu.

Někdy flegmatik, někdy hádavý a konfliktní, se pěkně naštve kvůli pár výtkám. Například se urazí kvůli zmínce o velkém množství kypřicího prášku v moučníku, dráždí ho i Zdena a její pohádky o mase, kterou jednou jí a jindy nejí. Kdo je upřímnější - Zdena, nebo Lucie? „Nejsme až tak dobrá parta, jak jsme si chvíli mysleli,“ musí konstatovat Lucie, která si pod hraničku závěrečné hádky také přiloží své polínko a připadá si jako „sám voják v poli“.

Prostřeno 2.6. 2015 - NaďaOstatní ji ale stejně podezírají, že nadržuje Filipovi. Dívejte se na Prostřeno! ze Zlínského kraje a uvidíte pár veletočů, nelogických zvratů, ale také inspirativní vaření s několika lákavými recepty a nápady.

Prostřeno 2.6. 2015 – Naďa: 


V úterý 2.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Naďa (30).
My jsme celá rodina zaangažovaní v pivu, vzala jsem si sládka,“ představí se bezprostřední Naďa z Uherského Brodu. Pivo bude i na jídelníčku a též jako téma zábavy. Místo včerejší hráškové polévky je v úterý na menu přesnídávková hrachovka. Jaká bude lepší? Naďa nemá robot a těsto musí zadělat ručně: „Robot musím být já,“ spíš na oko hudruje těhotná maminka, kterou musíme obdivovat a držet jí palce.

S pečením si Naďa v pořadu Prostřeno s datem 2.6. 2015 rozumí, jak se jí povede frgál? Dělá ho prý poprvé… Bude tak dobrá kuchařka a hostitelka, jak soupeři předpokládají? Komu bude chutnat tataráček z tvarůžků, slaný jako krušec? Hostitelka je trochu uhoněná a její marinované vepřové kotlety by si naopak soli a koření zasloužily víc, v marinádě si mohly poležet déle, aby vepřové nebylo plané.

Filip už začíná v pořadu Prostřeno s datem 2.6. 2015 vystrkovat růžky, ale dostane pivečko a baví společnost. I Lenka se směje, jen neví čemu. Přestože je nejstarší, dostane nekontrolovatelný záchvat smíchu…A Naďa? Ta už je moc zvědavá na Filipův výkon v kuchyni…

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Naďa,
v úterý 2.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa:

Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !