Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna

2. 06. 2014 | Poslední díl
Sympatická pražská pětka umí vařit. Zvládne i zdravé luštěniny? Už jste slyšeli o čočkové sekané, čočce na sladko nebo v aspiku? Čtyři ženy z Prahy a jeden Středočech si dopřejí vzájemnou společnost a ochutnají své recepty v další kapitole soutěžní kulinářské show Prostřeno!

Ano, vracíme se do srdce republiky a můžeme se těšit na pestrou společnost, ale i jídelníčky. A dobrá zpráva je, že všichni zúčastnění umí vařit a nechtějí jenom hrát, ale také se blýsknout v rolích kuchařů a hostitelů. Snad jen paní Olga je poté, co sama odvaří, dost nevyzpytatelná, což vadí Markovi.

Prostřeno 2.6. 2014 - KristýnaA Carmen je soutěživá mladá holka, která se prý „hodí do této doby“. Romka Lenka je poněkud záhadná. U stolu se moc neprojevuje, protože se trochu bojí, jak ji ostatní přijmou. Ale jsou to naštěstí úplně zbytečné strachy, jak uvidíte v dalším týdnu s pořadem Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 2.6. 2014 – Kristýna:


V pondělí 2.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno tolerantní Kristýna (29). Pražsko-středočeský týden začne příjemně. Sympatické hostitelce odvaha nechybí. A odvážnému štěstí přeje, takže domácí chléb je výborný.

Kdyby Kristýna v pořadu Prostřeno s datem 2.6. 2014 neprozradila, že je to její premiéra, nikoho by to ani nenapadlo. Chléb je prokládán brusinkami stejně jako dobrá drůbeží paštika s mandlemi. Prostírá se na terase ve Vinoři a tato část Prahy se také stane součástí zábavy, i když jen nepřímo prostřednictvím hry pexeso.

Mladá maminka je v pořadu Prostřeno s datem 2.6. 2014 sebejistá, pozorná a klidná hostitelka, která se snaží rozmluvit své hosty, aby něco prozradili o sobě a svých chutích. Více soli a koření by si prý zasloužila její vepřová žebírka pečená na chilli, medu a limetkách, možná si měla o něco déle poležet v marinádě.

Zajímavá je v pořadu Prostřeno s datem 2.6. 2014 příloha v mexickém stylu s kukuřicí, nachos a výborným dipem. Hlavní chod předchází dýňová polévka. Kristýna šikovně zakomponuje povinný úkol do svého salátu, takže soupeři zatím netuší, že je čekají luštěniny. Dezert je pro změnu v kanadském stylu, jsou to palačinky se zakysanou smetanou, javorovým sirupem a kanadskými borůvkami. Bude tento suverénní výkon stačit na vítězství?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristýna,
v pondělí 2.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna:

Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna
Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna
Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna
Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna
Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna
Prostřeno 2.6. 2014 - Kristýna
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles