Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 2.11. 2012 – Veronika

2. 11. 2012 | Poslední díl
Čtyři ženy a jeden muž se na své soupeře a diváky pořadu Prostřeno těší na Liberecku. Nikomu z účastníků dalšího premiérového týdne ještě nebylo čtyřicet. Týden je to pestrý, mnohdy skoro stejně jako stěny příbytků soutěžících.

Maringotku připomíná byt šikovné kuchařky, pohodové Petry, jedinému muži týdne, Honzovi. Jan je velmi soutěživý a rád dělá všechno na sto procent. Vystudoval psychologii na Sorbonně a svoje chování také rozebírá během své večeře.

Prostřeno 2.11. 2012 – VeronikaMile překvapí nejmladší, teprve devatenáctiletá studentka Simona, která zvládne výborně čtyřchodové menu – a v klidu. Co se týče surovin, je to asi poprvé v historii pořadu, kdy se soutěžící plácli přes kapsu a dvakrát upekli pravou svíčkovou.

Co myslíte, jaká špenátová polévka sklidí větší úspěch? Ta ze zmraženého špenátu, nebo z čerstvého? To se dozvíte, když si nenecháte ujít další cyklus oblíbené soutěžní show!

Prostřeno 2.11. 2012 – Veronika:

V pátek 2.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno maminka Veronika (26). Dvojnásobná maminka vystudovala hotelovou školu a pracovala jako recepční, působila ve Švýcarsku, nyní je na mateřské dovolené.

Ve svém menu zkombinuje zahraniční a rodinné recepty. Po včerejšku, kdy Petra podávala špenátovou polévku z mraženého špenátu, uvaří Veronika polévku z čerstvého špenátu se smetanou, kterou se rozhodla ozvláštnit smaženou mozzarellou.

Komu zachutná carpaccio z červené řepy? A komu ne, a proto dostane od pozorné hostitelky sýr? To se dozvíme v pořadu Prostřeno s datem 2.11. 2012. Smažený bude i moučník, na který Veronika skoro neušlehala šlehačku, naštěstí má na telefonu maminku. Smažený je i hlavní chod – babiččiny řízky naruby.

Další studené brambory v pořadu Prostřeno s datem 2.11. 2012. I Veronice vystydnou brambory stejně jako Honzovi, je prostě těžké udržet v ideálním stavu přílohu, která se servíruje pro pět lidí a třeba i několikrát přihřívá.

Veronika si to naštěstí nebere k srdci tak jako Honza, který má ale možnost předvést se jako lehký exhibicionista v průběhu zábavy – barmanské show, před kterou se všichni pořádně zmalují. Ohňovou show uspořádá na zahradě Veroničin manžel, který pracuje jako barman. Kdo ve finále vyhraje 40 000 korun? To se dozvíme v pátek 2.11. 2012 v pořadu Prostřeno.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika,
v pátek  2.11. 2012 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !