Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 2.10. 2017 - Nikola

2. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Zlínském kraji a hraje se o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který dostane nejvíc jejich hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky. Kdo to bude tentokrát? U stolu se sejde hodně pestrá společnost, čtyři svérázné ženy a jeden mladík, který teprve odmaturoval a patří mu páteční finále.

Zlínský týden zahájí vegetariánka Nikola, která představí alternativní menu, protože Prostřeno! nevnímá jako festival masných pokrmů a jde na to jinak. Jak uspěje? A jak bude v průběhu týdne hodnotit ostatní? To je v podobné situaci, kdy část menu soutěžící neochutná, vždycky oříšek. Ostatní jídelníčky budou masité a dost tradiční, i když i tady se pár zajímavostí, místy až bizarností také objeví.

Prostřeno - 2.10. 2017 - NikolaA kdo bude největší hráč? Nejstarší Soňa, nebo zdravotní sestra Petra? Ani Daniela nikomu nic nedaruje, sama ale pohoří. A komu se povede nejlepší úkol týdne – domácí zmrzlina? To všechno a ještě mnohem víc uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s oblíbeným pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 2.10. 2017 - Nikola:

 
V pondělí 2.10.2017 uvaří v pořadu Prostřeno herečka Nikola (27). První hostitelka své hosty pozve do Zlína do zajímavého bohémského bytečku, kde vládne styl i pořádek. Je jasné, že herečka a výtvarnice Nikola miluje umění, hodně čte a žije aktivně. Je to taková víla, ale trochu klame tělem, protože aktivně sportuje.

Má od narození celiakii a je vegetariánkou nejen ze zdravotního hlediska, ale i z etického rozhodnutí; Nikole je prostě bez masa na světě lépe. Její jídelníček je tak hodně omezený. Jak se budou cítit její hosté a co bude první hostitelka jíst na návštěvách, to je otázka, která se při podobné situaci nabízí. A Nikola, která není veganka, si to ještě zúží, protože jí veganství hodně imponuje a její menu je nejen bezlepkové, ale i veganské.

Co nabídne svým šokovaným a konzervativnějším soupeřům? Z celého menu nejlépe dopadne první a poslední chod, raw tatarák z avokáda a sušených rajčat a bezlepkový dort. Indická polévka z červené čočky se zázvorem a kokosovým mlékem a zapečená dýně hokaido s černou quinoou už takový úspěch nemají. Nikola si s vařením dala hodně práce, příprava jejího moučníku s předlouhým názvem, který naznačuje, že hostitelka má smysl pro nadsázku, není určitě jednoduchá. Ale je evidentní, že ví, co dělá a nedělá to poprvé.

Vaří a peče poctivě, čistě, věci rozpouští ve vodní lázni a všechny živočišné suroviny nahrazuje. Výsledek vypadá úhledně a někomu i chutná. Jen toho zázvoru, semínek a kokosu je ke konci už moc a hostům chutě splývají, dobrého pití je naopak zase málo. Ostrá je nejen polévka se zázvorem, ale i zábava. Nikola v mládí sportovně střílela a ze sportovní vzduchovky si budou v pondělí moct vystřelit všichni. A úkol týdne? Ten hostitelka, celá šťastná, že není z masa, ráda splní.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nikola,
v pondělí 2.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 2.10. 2017 - Nikola:

Prostřeno - 2.10. 2017 - Nikola
Prostřeno - 2.10. 2017 - Nikola
Prostřeno - 2.10. 2017 - Nikola
Prostřeno - 2.10. 2017 - Nikola
Prostřeno - 2.10. 2017 - Nikola
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !