Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.10.2014 - Ivana

2. 10. 2014 | Poslední díl
Různá místa Prahy a středních Čech se stanou pro další týden dějištěm nakonec velmi prudké bitvy o 50 000Kč! Prostřeno! vám představí partičku čtyř ostrých dam a jediného muže, respektive spíš mladíka, který v souladu se rčením „Tichá voda břehy mele“ a svým postojem „Někdo přišel vyhrát, někdo se přišel najíst“ nakonec zůstane jediným, kdo nesklouzne do intrikářství a koho pomluvy ostatním za zády nedostanou při závěrečném hodnocení týdne do nepříjemné situace.

Úkol týdne nebude pro pětici soutěžících až zase takovým problémem, ale většina z nich si dokáže sama i bez úkolu navíc zkomplikovat svou situaci a zamotat se do vlastního vaření a kritiky ostatních. Všech pět dnů bude ve znamení rýže, vývarů s nudlemi i knedlíčky a hledání si výmluv pro své chyby v menu. Nesolíte dost? Sladíte málo? Stačí si najít někoho, kvůli komu jste jídlo „záměrně“ neudělali tak, jaké má být, a jste ze šlamastiky venku!

Prostřeno 2.10.2014 - IvanaProstřeno – 2.10. 2014 – Ivana:


Soutěžící Ivana pozve své hosty do rodinného domu v Praze-Klánovicích. Je vyučená prodavačka, ale pracovala například v hospodě, v řeznictví, vedle toho také jako distributorka a manažerka. Ivana žije svou rodinou a vnoučaty, má dvě děti vlastní a dvě vyvdané, společně s manželem mají sedm vnoučat a osmé je na cestě!

Ivana je už v důchodu, do kterého nastoupila předčasně kvůli prodělané rakovině – nemoc její život změnila a zmírnila Ivanino životní tempo. Stále má ale ráda sport, tanec, miluje pečení dortů, vaření, luštění křížovek a jízdu na kole. Ivana má ráda legraci a nezkazí prý žádnou zábavu. Tvrdí o sobě, že je hodně soutěživá a ráda vaří už odmala! Do pořadu ji přihlásila dcera, která prý prohlásila, ať maminka vykrmí jednou zase někoho jiného.

Charakter: Aktivní, velmi komunikativní dáma, kterou nedokáže jen tak něco zastavit. Její životní zkušenosti jí dávají nadhled a jistotu v tom, co dělá, a zejména pokud jde o kuchyni. Ivana je veselá povaha se smyslem pro humor, vadí jí neohleduplnost, hloupost a sobeckost ostatních lidí.
Zájmy: Má ráda tanec, jezdí na vodu, zvládá ruční práce všeho druhu, zúčastňuje se různých soutěží, v kuchyni obzvlášť ráda peče dorty. Ve volných chvílích relaxuje u luštění křížovek.
Vztah k vaření: Vaření je jedním z Ivaniných koníčků, ráda připravuje českou klasiku, ale nebojí se ani moderních receptů.
Chutě: Má ráda všechno jídlo, které je dobře připravené.
Nesnáší: Mlaskání, srkání, vrtání se v jídle a jiné nevhodné chování.
Motto: Přátelé jsou jako hvězdy – často nejsou vidět, ale přesto víme, že existují.
Očekávání: Seznámení se s novými, příjemnými lidmi a ochutnání dobrých a zajímavých jídel. Ivana by ráda prožila krásný týden v pohodě a klidu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana,
ve čtvrtek 2.10. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.10.2014 - Ivana:

Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles