Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.10.2014 - Ivana

2. 10. 2014 | Poslední díl
Různá místa Prahy a středních Čech se stanou pro další týden dějištěm nakonec velmi prudké bitvy o 50 000Kč! Prostřeno! vám představí partičku čtyř ostrých dam a jediného muže, respektive spíš mladíka, který v souladu se rčením „Tichá voda břehy mele“ a svým postojem „Někdo přišel vyhrát, někdo se přišel najíst“ nakonec zůstane jediným, kdo nesklouzne do intrikářství a koho pomluvy ostatním za zády nedostanou při závěrečném hodnocení týdne do nepříjemné situace.

Úkol týdne nebude pro pětici soutěžících až zase takovým problémem, ale většina z nich si dokáže sama i bez úkolu navíc zkomplikovat svou situaci a zamotat se do vlastního vaření a kritiky ostatních. Všech pět dnů bude ve znamení rýže, vývarů s nudlemi i knedlíčky a hledání si výmluv pro své chyby v menu. Nesolíte dost? Sladíte málo? Stačí si najít někoho, kvůli komu jste jídlo „záměrně“ neudělali tak, jaké má být, a jste ze šlamastiky venku!

Prostřeno 2.10.2014 - IvanaProstřeno – 2.10. 2014 – Ivana:


Soutěžící Ivana pozve své hosty do rodinného domu v Praze-Klánovicích. Je vyučená prodavačka, ale pracovala například v hospodě, v řeznictví, vedle toho také jako distributorka a manažerka. Ivana žije svou rodinou a vnoučaty, má dvě děti vlastní a dvě vyvdané, společně s manželem mají sedm vnoučat a osmé je na cestě!

Ivana je už v důchodu, do kterého nastoupila předčasně kvůli prodělané rakovině – nemoc její život změnila a zmírnila Ivanino životní tempo. Stále má ale ráda sport, tanec, miluje pečení dortů, vaření, luštění křížovek a jízdu na kole. Ivana má ráda legraci a nezkazí prý žádnou zábavu. Tvrdí o sobě, že je hodně soutěživá a ráda vaří už odmala! Do pořadu ji přihlásila dcera, která prý prohlásila, ať maminka vykrmí jednou zase někoho jiného.

Charakter: Aktivní, velmi komunikativní dáma, kterou nedokáže jen tak něco zastavit. Její životní zkušenosti jí dávají nadhled a jistotu v tom, co dělá, a zejména pokud jde o kuchyni. Ivana je veselá povaha se smyslem pro humor, vadí jí neohleduplnost, hloupost a sobeckost ostatních lidí.
Zájmy: Má ráda tanec, jezdí na vodu, zvládá ruční práce všeho druhu, zúčastňuje se různých soutěží, v kuchyni obzvlášť ráda peče dorty. Ve volných chvílích relaxuje u luštění křížovek.
Vztah k vaření: Vaření je jedním z Ivaniných koníčků, ráda připravuje českou klasiku, ale nebojí se ani moderních receptů.
Chutě: Má ráda všechno jídlo, které je dobře připravené.
Nesnáší: Mlaskání, srkání, vrtání se v jídle a jiné nevhodné chování.
Motto: Přátelé jsou jako hvězdy – často nejsou vidět, ale přesto víme, že existují.
Očekávání: Seznámení se s novými, příjemnými lidmi a ochutnání dobrých a zajímavých jídel. Ivana by ráda prožila krásný týden v pohodě a klidu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana,
ve čtvrtek 2.10. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.10.2014 - Ivana:

Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
Prostřeno 2.10.2014 - Ivana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !