Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.10. 2012 – Iva

2. 10. 2012 | Poslední díl
Tři ženy a dva muži reprezentují zlínský region, kde se tento týden – od 1.10. 2012 – 5.10. 2012 bude prostírat. Muže dělí generace. Oba jsou ale chlapáci, velcí sympaťáci a dobří a čistotní kuchaři. Ženy jsou každá jiná. Iva a Ivana zaujmou na první pohled. Pro Ivu jsou muži tabu, vodí se za ruku s přítelkyní, s níž žije již přes dva roky. Se svým vztahem se neskrývá. Pobývala v Itálii a ví, jak chutná tamní kuchyně.

Hostitelku úterního Prostřeno Ivanu diváci Primy dobře znají. Upovídaná brýlatá maminka účinkovala v poslední řadě reality show Farmář hledá ženu, kde se neúspěšně ucházela o panice Jirku Čočka. Dostala košem. Není se proto co divit, že to na začátku týdne vypadá, že si Ivana, která stále hledá lásku, spletla pořad se seznamkou. Někdy rychleji mluví, než myslí, díky čemuž je zpestřením týdne.

Prostřeno 2.10. 2012 – IvaNavrch má sebevědomá a soutěživá vysokoškolačka Jana, která se umí bavit a uspořádá povedený večírek. Harmonické a dojemné finále proběhne v pohádkové zahradě u Luboše na Slovácku. Sejdou se dvě vepřové panenky a vývary, dvě tiramisu, dva hermelínové předkrmy. A opět se potvrdí, že z českých jedlíků knedlíků se stali jedlíci brambor.

Prostřeno 2.10. 2012 – Iva:

V úterý 2.10. 2012 prostírá Iva (26). Dělnice z lisovny žije s přítelkyní v minibytečku v Krhově, kam by se všichni nevešli. Proto prostírá u babičky. Iva umí překvapit! Milovnice motorů pozve hosty ke stolu italsky. V Itálii žije její nevlastní otec a jezdila tam každý rok. Itálií je také ovlivněné takřka celé úterní menu.

V úterním Prostřenu se objeví opět panenka a brambory. Co předkrm? Chuť uzeného pstruha bohužel přebije chuť olejovek, které Iva do rybí pomazánky zamíchala. Na talířích se octne další panenka, tentokrát se smetanovým přelivem a v pořadí již druhými pečenými brambory. Základem omáčky je pravý slepičí vývar. „Srovnávání se určitě nevyhnu. Doufám, že bude lépe upečená,“ naráží na včerejší večeři Iva. „To bude ideální na srovnání,“ těší se Jana.

Iva nám v Prostřeno s datem 2.10. 2012 odhalí něco ze svého soukromí. Hostitelka neujde všetečným otázkám. Návštěvníky zajímají jak Italové, tak její homosexuální poměr. O rodácích z Apeninského poloostrova si Jana nemyslí nic dobrého a o životě s přítelkyní, „že pozitiva malinko převyšují nad heterosexuálním vztahem“.

Premiéra a risk v pořadu Prostřeno s datem 2.10. 2012. Jako kuchařka zariskuje: „Ze čtyř jídel, co dneska vařím, tři dělám poprvé,“ říká. Přeje si totiž, „aby ji soutěž nakopla a zvýšila jí sebevědomí“. Takže si adrenalin připravila záměrně… Slovní zábavu ve stylu Partičky nechápe Ivana, která je trošku z jiné planety. Ale aspoň ocení, že se nemusí hýbat. Klidnější večer korunuje voňavé pomerančové tiramisu.

Nenechte si ujít další Prostřeno s Ivou
vysílané v úterý 2.10. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice