Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta

19. 09. 2019 | Poslední díl
Tři muži a dvě ženy se sejdou na jihu Čech, aby se pokusili vyhrát krásných 60 000 korun. Muži jsou tudíž v mírné převaze, parta je to poněkud neklidná a každý má své názory a chutě. Tak třeba řezník Petr nesnáší pomazánky a v předkrmech bude spousta plněných vajíček. Nebo Jana, která se v dětství tak přejedla slepičí polévky a králičího, že to snad ani nepozře!

A tentokrát na stole přistanou hned dvě slepičí polévky! Vývarů bude v Jihočeském kraji hodně, také vepřového masa. Úkolem týdne je tradiční jihočeský pokrm. Týden zahájí Jaroslav, který si při přípitku nedá ani kapku alkoholu, protože je to „abstinující alkoholik“. A Petr k němu dorazí v podroušeném stavu: „Když jsem se na Petra díval, tak jsem se samozřejmě viděl. Je to v té roztěkanosti, nesoustředěnosti a opakování,“ prohlásí pak Jarda.

Prostřeno – 19.9. 2019 – MarkétaAlkohol, i když nepřímo, ovlivní hodnocení Jany. Ta se vsadila o dva panáky vodky, že udělí jeden bod, ať se děje, co se děje. Udělá to? Poškodí někoho nespravedlivým bodováním? Také se půjde na střelnici, kde bydlí samorost Pavel, kterého potrápí gril. A protože jsme v jižních Čechách, zábavou bude i chytání ryb, na přetřes přijdou též partnerské vztahy, většinou spíš jen v žertu. A úspěšné finále dostane všechny, jen hostitele ne, ten si prostě věří. Sledujte svoji oblíbenou show od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta:


Ve čtvrtek 19.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Markéta (16).  Oproti včerejšku bude prostředí, kam nejmladší hostitelka svoji návštěvu pozve, pohlazením po duši. Markéta bydlí s maminkou a dvěma sourozenci v pěkném rodinném domečku s krásně upravenou zahradou. Jak se bude studentka gymnázia umět otáčet u plotny?

Na svých šestnáct let působí gymnazistka zrale, je to příjemná společnice a má spoustu zájmů, mezi nimi třeba i čínštinu. V kuchyni se cítí docela jistá, protože prý často doma s vařením i pečením mámě pomáhá. Při přípravě soutěžní večeře Markéta nezmatkuje a nestydí se, i když právě ostýchavost považuje za svůj handicap. Jako úkol týdne připraví zelňáky, což bude premiéra.

Na hlavní chod upeče opět vepřové, dokonce ve slaninovém závoji, a mnozí by už docela uvítali jiný druh masa. Jaký bude první chod? Roztomilá plněná cibule šalotka, kde bude kromě jiného také vaječná náplň. Jihočeši asi prostě milují vepřové a vajíčka. V jarní polévce jsou jednoduché noky, svoji úlohu sehrají také hrášek a chřest.

Svěží polévce není co vytknout. Zábava se trochu opakuje, jen lovení kachniček neprobíhá v obýváku jako u Jardy, nýbrž ve skutečném bazénku, na který vidí hostitelka ze svého pokoje. Markétka se zábavy zúčastní, na hlavní chod se proto chvíli čeká. Bude kotleta, ač zabalená ve slanině, vysušená, jak se obává Jarda? Jídlo s chřestem a smetanovými brambory vypadá moc pěkně, i když obava se lehce potvrdí.

Přesto Pavel při jídle ani nedutá, ostatní si ale všimnou jeho děravých ponožek a na chvíli se vrátí ke včerejšku a Pavlovu životnímu stylu. Šikovná cukrářka Markéta nakonec mile překvapí svým posledním výtvorem – mřížkovým koláčkem s ovocem, s nímž si vyhrála. Kdo ale naopak šokuje, je Jana se svým nespravedlivým jednobodovým hodnocením. Prý sázka je sázka…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Markéta, ve čtvrtek 19.9. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta:

Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta
Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta
Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta
Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta
Prostřeno – 19.9. 2019 – Markéta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !