Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán

19. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude příště v Praze a muži jsou v mírné přesile. Opět se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky.

Diváci tak mohou vzít spravedlnost do svých rukou a zvolit si svého vítěze. A bude z čeho vybírat, protože tahle pražská pětka, složená ze tří mužů a dvou žen, je opravdu pestrá. Nenajde se v ní moc Pražáků křtěných Vltavou, je to spíš takový slovanský mix. Slovák Alexander, Bulhar Georgi, Ukrajinka Roksolana a dva mladí našinci Štěpán s Lucií. Jako úkol týdne dostanou zajímavé téma – škvarky.

Prostřeno – 19.9. 2017 – ŠtěpánA celkem svorně se na něj vykašlou. Jen Georgi to zvládne, ale ocení to někdo? Několikrát předvedou plněná rajčata, která jsou tento týden v oblibě, partu nejvíce pozlobí provokatér Štěpán, který do sebe klopí jednoho panáka za druhým, ale Roksolana si to ve finále nenechá líbit a vyžene ho do stolu. Komu se povede uspořádat nejlepší večírek?

Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán:


V úterý 19.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Štěpán (22). V úterý se k plotně postaví nevyzpytatelný Štěpán, který se jmenuje Klacik, ale klidně by to mohlo být klacek. Nejmladší hostitel je poněkud podivínský a taková je zčásti i jeho večeře, kde dojde k několika vědomým dezinformacím i omylům, k nimž se přizná až v závěru týdne.

Štěpánovi celkem projde fakt, že nevaří u sebe doma, ale v bytě kolegyně, kde se moc nevyzná. Kuchaři můžeme dle jeho věku věřit, že moc zkušeností s vařením nemá, většina jídel je prý premiéra, ale Štěpán má štěstí a soupeři zase nemají s gastronomií moc zkušeností. Něco by mu jinak tak snadno neprošlo. Mění suroviny, polévka není žádný smržový krém, jsou to prostě jen sušené hřiby. Největší fór je hlavní chod, údajně hovězí krkovička, názvy masa si popletl hostitel.

Ke své škodě, nejde o vepřové ani o „hovězí z krku“, ale o steak z pravé svíčkové. Na ten se hosté sice načekají, i když nakonec dostanou maso skoro krvavé. Pozná vůbec někdo, jak kvalitní surovinu dostali na talíři? Bohužel servírovanou s velkým listem salátu, který by potřeboval lépe omýt od hlíny. Přesto je všechno lepší než včerejší večeře, což platí i o předkrmu, kachní paštice. K té hostitel upekl cibulový domácí chleba a ten se mu opravdu povedl, hosté chválí a Štěpán, který ač nezkušený, receptů se moc nedrží – a vychází mu to.

Nakonec příjemně překvapí i sám sebe To platí i o jeho brownies. Sám prý čekal něco jako sušenky, ale Georgi ho chválí, jak vláčný a uvnitř ještě tekutý čokoládový moučník se mu povedl upéct. Dorazí mistr světa v hraní si s míčkem hakisákem a předvede, co dokáže ustavičný trénink, něco si budou moci vyzkoušet i sami hosté.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Štěpán,
v úterý 19.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán:

Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán
Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán
Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán
Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán
Prostřeno – 19.9. 2017 – Štěpán
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !