Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.9. 2012 – Zdeněk

19. 09. 2012 | Poslední díl
Olomoucký kraj reprezentují v týdnu od 17.9. 2012  - 21.9. 2012 dva muži a tři ženy. Dvě z nich, Pavlína a Brigita, jsou výrazné, naprosto odlišné a nepřehlédnutelné. Zdeněk je chlubílek, kterému ve středu spadne hřebínek. Tentokrát to nebude až tolik o vaření, jablkem sváru se stane péče o domácí zvířata.

Sejdou se totiž dva chovatelé, profík Pavlína a samozásobitel Zdeněk. A farmářka Pavlína, která má vzorný statek připomínající skoro Noemovu archu, je tak pohoršená nepořádkem a zápachem na Zdeňkově dvorku, že se štítí pozřít večeři z jeho zdrojů. Zdeněk, který pojmenovává prasnice po svých bývalkách, nemá na své ex podle stavu chlívku ty nejlepší vzpomínky. Trápí je hladem a žízní. Není to poprvé, co se hosté po večeři seberou a jdou se někam dojíst, ale tentokrát se půjdou do pizzerie opravdu najíst.

Prostřeno 19.9. 2012 – ZdeněkProstřeno 19.9. 2012 – Zdeněk:


Ve středu 19.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno zámečník Zdeněk (37). Vtipálek ze Žerotína v dotazníku uvedl, že očekává kritiku od svých soupeřů a je připravený na vše. Avšak není... Údajně měl čtyřicet žen, už se prý ale vyřádil. „Býval jsem mnohem horší zvíře,“ říká o sobě ženatý otec od rodiny. Zanedbané prasnice nesou jména jeho přítelkyň, jenže teď přijde jedna ochránkyně práv zvířat, a ta mu to nandá. Je to absurdní, protože Zdeněk si na svém hospodářství zakládá a přísahá na vlastní maso.

Zdeněk nemá ve středu 19.9. 2012 v pořadu Prostřeno šťastný den. Hostitel si naplánoval krůtí vývar, králíka na smetaně s hrnkovým knedlíkem a ovocnou piškotovou buchtu. Zdeněk ale nemá šťastný den. Nejprve zápolí s těstem, pak to přežene s teplotou při pečení korpusu a domácí majonéza na salátovou zálivku se mu srazí. Spraví to broskve, krém a kupovaná tatarka?

Je Zdeněk chlap nebo prase? To se dozvíme v Prostřeno již 19.9. 2012. Zatímco se snaží opravit chyby v kuchyni a zkazí salát, neví, co se odehrává na dvorku při šmejdění. „Jsi chlap, nebo jsi prase?“ zaútočí na něj Pavlína místo toho, aby ochutnala krůtí vývar. „Jsem ženská z kravína, snesu hodně,“ říká v ráži, „ale aby zvířata byla zavřená v takovém hnusném smradu, to je nechutné!“ Věrka to vidí jako týrání zvířat. „Zavřela bych ho tam na jeden den! Nulová chuť k jídlu!

Hosté Prostřeno se jdou 19.9. 2012 najíst do pizzerie. Polívku nikdo nechce a v hlavním chodu se každý jen tak porýpá, i když králík s knedlíkem vypadá dobře a asi i dobře chutná. A moučník je prý výborný. Nakonec to jistí pizzerie, kam si jdou hladoví soupeři svorně spravit chuť. Ovšem improvizovaná zábava je takovou vtipnou Zdeňkovou pomstičkou…

Nenechte si ujít další Prostřeno se Zdeňkem
vysílané ve středu 19.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 19.9. 2012 – Zdeněk:

Prostřeno 19.9. 2012 – Zdeněk
Prostřeno 19.9. 2012 – Zdeněk
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kritika byla oprávněná...fuj...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles