Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie

19. 06. 2017 | Poslední díl
Poslední premiérové Prostřeno! před letními prázdninami proběhne v Ústeckém kraji a u stolu se sejde ryze dámská pětice. Prostě babinec plný emocí. Děvčata z toho nebudou nadšená, hlavně první Lucie je zklamaná. Tolik si dávala záležet na tom, aby jí to slušelo, i ostatní dámy přišly naparáděné, ale nakonec se musely spokojit s čistě ženskou společností.

Nakonec se spolu ale děvčata docela hezky pobaví. A k jejich cti je třeba přiznat, že v nastavené laťce nepoleví, dále se parádí a toto téma se probírá i u stolu. Samozřejmě i partnerské vztahy, úroveň bydlení a další oblíbená ženská témata. Na tapetě je ale především jídlo i úkol týdne, který si některé soutěžící poněkud modifikují podle svých přání a potřeb.

Prostřeno – 19.6. 2017 – LuciePovinným zadáním jsou osvěžující letní nápoje a zmrzliny, těch se ale některé účastnice hlavně z časových důvodů zaleknou, proto se uchýlí k malé lsti. Nebo velké? Kdo se přizná a kdo tu výzvu splní? Co tomu Severočešky řeknou, až se uvidí na obrazovce? Která z nich vyhraje a uspořádá letní grilovací party, jak slibuje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie:


V pondělí 19.6. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší účastnice Lucie (22). První hostitelka toho má v životě, vzhledem k věku, už dost za sebou, z punkerky se změnila v panenku, která nešetří líčidly, nosí šatičky, miluje růžovou a svůj uklizený byt. Změnila bydliště a po neblahých zkušenostech i partnera a začíná žít nový vztah. Lucka říká, že ji vaření baví, ostatně její menu svědčí o celkem vysokém kuchařském sebevědomí. Jenže… pár chybiček se vloudí.

Lucka je trochu potrhlá, věci jí padají z rukou, také se řízne a její kuchařské postupy spíš připomínají metodu pokus - omyl. Tak třeba játrová paštika s brusinkami naloženými v brandy s růžovým pepřem nějak netuhne a postup je celý takový zpřeházený, výsledek sladký, domácí bagetky se nestihnou, takže hostitelka použije bagetu, kterou upekla den předem. A k její cti je třeba připomenout, že se k tomu přizná. Hostitelka vůbec často upozorňuje na své nedostatky, až ji soupeřky napomínají.

Brokolicová polévka je přijata celkem dobře, co ale mladou hostitelku potěší, je, že její vepřová panenka plněná gorgonzolou, ořechy a špenátem má velký úspěch, hlavně maso se povedlo. To Lucii obzvlášť těší, potom co se natrápila se svými dvěma zmrzlinami. Hlavně ta z hořké čokolády jí dala zabrat… A jídlo bude i součástí zábavy. Při nakládání hermelínů se hezky povídá a dámy využijí příležitosti k bližšímu seznámení.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
v pondělí 19.6. 2017 od 17.35 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie:

Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie
Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie
Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie
Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie
Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie
Prostřeno – 19.6. 2017 – Lucie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda