Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.6. 2015 - Jiří

19. 06. 2015 | Poslední díl
Jak se někdy říká, nejhorší můrou může být splněný sen, což tak trochu potká Lucii, jedinou ženu pražského a středočeského týdne. Pánové u stolu nebudou těmi vysněnými, pohodovými a žertujícími kolegy s nadhledem, ale docela rozhádanou a kritickou partou. Nejvíce si nesednou fyzicky podobní Petr a Michal, tady ale veškerá podobnost končí.

Michal je přesně o polovinu mladší než Petr, ale nesnese, když ho někdo kritizuje a připomíná mu jeho nezkušenost: „Když jsem u něj mladej, budu mu říkat frajere,“ vysvětluje mladík, který to prý ve čtvrtek Petrovi konečně nandal. A právě u Lucky, které tečou v kuchyni nervy i slzy, zatímco u stolu létají hromy a blesky. Co nás asi teprve čeká ve finále? Že by konečně trochu té nadsázky?

Prostřeno 19.6. 2015 - JiříÚkol týdne je chlapský a náročný na čas i suroviny - guláš. Kdo uvaří nejlepší? Attila s maďarskými kořeny? Ten připraví maďarskou večeři bez sacharidů, Michal se pokusí o řeckou kuchyni. Dvakrát bude panenka a ještě něco bude dvakrát. V posledním premiérovém Prostřeno! před prázdninami tedy uvidíte a uslyšíte věci! Rozhodně se dívejte!

Prostřeno – 19.6. 2015 – Jiří:


V pátek 19.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno restauratér Jiří (36). I když by si pan Jiří přál, aby jeho finální večer už neotravovaly žádné slovní přestřelky a urážky, a „ti dva blbci si řekli, co jsme si to jsme si“, dočká se toho? Poslední hostitel spoléhá na své menu a je rozhodnut si to ve svém velkém pardubickém bytě nenechat pokazit.

Hru na pravdu, která v tomto rozhádaném týdnu nemůže chybět, by rád odsunul až na úplný závěr a pnutí u stolu pokud možno ignoroval, protože má co nabídnout. Na jídelníčku je hodně masa, v povinném guláši bude dokonce maso sójové.

Na předkrm je v pořadu Prostřeno s datem 19.6. 2015 tatarák z telecí svíčkové. Kdo si ho nedá? Jak dopadne hráškový krém s opečenou bylinkovou žemlí? Bude chutnější než včerejší brokolicová polévka? Hlavní chod je rodinný recept s marinovanou roštěnkou v salse z cibule a hořčice a na tento zlatý hřeb svého menu pozorný hostitel, který zatím úspěšně proplouvá večerem, hodně spoléhá. Oprávněně?

Nebude tam zase něčeho moc? Třeba cibule nebo hořčice? Zabodovat by v pořadu Prostřeno s datem 19.6. 2015 také mohly „křehké palačinky s jahodovým pyré“ - ty jsou dokonce součástí zábavy! Kdo umí nejlépe vyhazovat a obracet palačinky?

Jako restauratér by Jiří měl vědět, co udělat pro to, aby od stolu vstávali jen spokojení hosté a on získal co nejvíce bodů. Podaří se mu to? Body jsou dost vyrovnané… Kdo tento týden v Praze a Středočeském kraji nakonec vyhraje krásných 50 000 korun?

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v pátek 19.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 19.6. 2015 - Jiří:

Prostřeno 19.6. 2015 - Jiří
Prostřeno 19.6. 2015 - Jiří
Prostřeno 19.6. 2015 - Jiří
Prostřeno 19.6. 2015 - Jiří
Prostřeno 19.6. 2015 - Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !