Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva

19. 04. 2017 | Poslední díl
V Praze a blízkém okolí se tentokrát sejdou čtyři ženy a jediný muž, mladý obchodní zástupce Čeněk. Už v pondělí je jasné, že tahle pražská parta má pěkně mlsné jazýčky, možná i velké ambice, ale není hádavá. Atmosféra kolem stolů je příjemná, nikdo nikoho schválně nepodráží nebo neuráží, i když mezi dvěma soutěžícími ženami je rozdíl skoro padesát let!

Ale důchodkyně Eva je mladá duchem a teprve šestnáctiletá Elena na svůj věk naopak zralá. Až do pátku soutěžícím vydrží dobrá nálada, přestože se musí poprat i s výzvami a s úkolem týdne, kterým je tentokrát cheesecake.

Prostřeno – 19.4. 2017 – EvaVe finále už jsou všichni pěkně přeslazení, a už se snad nenajde nikdo, kdo by měl problém tenhle módní moučník správně vyslovit. V Praze nebude chybět ani módní policie a uvidíme pár zajímavých bytů – a jeden skoro palác. Nenechte si ujít další Prostřeno!

Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva:

 
Ve středu 19.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno upovídaná a duchem mladá důchodkyně Eva (64). Paní Eva je docela číslo, ráda se baví, vzpomíná a do všeho jde po hlavě. Dokonce se s hosty chtěla podělit o dávné diapozitivy ze svého působení v Sýrii, to ale nevyšlo, tak jim aspoň ukáže fotografie.

Vdaná pyšná babička dvou vnoučat své hosty pozve do bytu, kde je spousta věcí, suvenýrů i krámů, které se nashromáždily za celý život. Živelná Eva si ale z ničeho nic moc nedělá a radši zvědavcům povypráví, proč má doma fotku s osobním věnováním od Karla Gotta. Mladší hosty pak u stolu zaskočí svým retro menu, kde nechybí klasika – jako hlavní chod dostanou kuře s broskví a hedvábnou kaší.

Předtím ještě Evini soupeři spořádají horké párky zapečené v těstě a polévku, která je ale potěší. Zeleninová polévka s krupicovými nočky mnohým připomene prázdniny u babičky a talíře zejí prázdnotou. I Čeňkovi polévka chutnala, k ostatním chodům měl ale výhrady, stejně jako Iveta nebo Elena. Ovšem Eva si své oblíbené pochoutky včetně bábovky a jablíček v županu hájila.

Atmosféra sice poněkud na chvíli zhoustla, jenže hostitelka má docela sebevědomí a svým způsobem i nadhled. Jen by nemusela stále netakticky zdůrazňovat, že všechno trvalo jen chvilku a je to bleskové jídlo. To asi soupeři moc neocení…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva,
ve středu 19.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva:

Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva
Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva
Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva
Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva
Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva
Prostřeno – 19.4. 2017 – Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !