Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj

19. 10. 2016 | Poslední díl
„My jsme Valaši, jedna rodina,“ uslyšíme tento týden zpívat několikrát. Opravdu tomu tak ale bude? K prostřenému stolu tentokrát usedne parta z Valašska. Jediný muž týdne, svobodný mládenec Radovan se těší na společnost žen, což se mu bohatě splní. Zastupovat silné pohlaví bude u stolu sám – ženy ho ale šetřit nebudu, naopak! O peníze půjde hlavně jemu, Radek se v minulosti spálil s jednou půjčkou a míní proto taktizovat, otevřeně to přiznává.

To poslední a nejstarší účastnice řečená Betty tvrdí, že jí o výhru vůbec nejde, že se přišla hlavně pobavit. Tihle dva ze společnosti vyčnívají, ale ani Lucie není žádná panenka v koutě, každému řekne drsně od plic, co si myslí. Radek ženy provokuje svým podivínstvím a Betty s Irenou zase někomu mohou připadat jako všeználci, co se občas vyvyšují. Betty pozve své hosty do domu, nad kterým přechází zrak, půjde se někdo smočit do její vířivky? Po knedlíkovém týdnu budou tentokrát samé brambory a jako úkol týdne Valachy čeká nějaká „specialita z rodné hroudy“. Kdo ji bude mít nejlepší a kdo se na úkol týdne vykašle?

Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský krajA v sobotu se tahle moravská partička sejde znovu na Poslední večeři. Protože Valaši nebyli zrovna klidní a nekonfliktní, bude i při jejich posledním setkání docela veselo i truchlivo. Mezi dámy nezapadl Radovan a napjaté vztahy mezi Irenou a Luckou budou při poslední večeři eskalovat. Dojde k odhalení největšího taktika? Sledujte další Prostřeno! od pondělí do soboty!

Prostřeno – 19.10. 2016 – Lucie:


Ve středu 19.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Lucie (33). Na to, že je Lucie dvojnásobnou maminkou v domácnosti a vyučenou číšnicí a kuchařkou, neohromí. Podobně je na tom i její domácnost, která také není jako ze žurnálu. Většinu chodů ze svého menu prý připravuje ve středu poprvé – je to její kuchařská premiéra. Co to bude? Sýrová roláda, hráškový krém, který spíš vypadá jako hrachovka a slaninové vlnky, co měly polévku ozdobit, se Lucii moc nepovedly.

Podobné je to v pořadu Prostřeno s datem 19.10. 2016 i se zeleninou v salátu. Lepší je hlavní chod, lakonicky nazvaný „brambor s maskem“, což je ve skutečnosti známý řízek obalený naruby – pro někoho moc mastný, ale třeba pro Betty chutný. To ovšem netvrdí o dezertu a hostitelku poučí, jak má taková čokoládová pěna, kam ovoce nepatří, vypadat. Místy to vypadá, že Lucka má všechno na háku – kromě konverzace. U stolu občas mluví dřív, než myslí, některým hostům připadá, že je dětinská, až drzá.

Z Lucky v pořadu Prostřeno s datem 19.10. 2016 padají nejrůznější soudy a názory, to se týká hlavně Radka, který jí leží v žaludku, přestože je určitě nejlepším strávníkem celého týdne. Lucii štve také Irena, která už včera odvařila a mladší soupeřku moc nešetří. Co ale hostitelce, která miluje vodu, masáže a podobné procedury zvedne mandle, je hlavně chladný přístup k její zábavě. Připravila si pro soupeře „rybičkovou pedikúru“, ale někdo se mezi rybičky stydí ponořit nohy, někomu to připadá nehygienické až nechutné, takže si této nevšední procedury užije pouze Radek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve středu 19. 10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj:

Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj
Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj
Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj
Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj
Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj
Prostřeno 19.10. 2016 - Lucie - Valašsko a Zlínský kraj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !