Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie

18. 05. 2017 | Poslední díl
V Praze a okolí se utkají čtyři brunety a jediný muž. V čem bude tohle klání jiné? Sejdou se tři milovníci golfu. Více než kdy jindy se na obrazovce objeví rodinní příslušníci, konkrétně děti. Děti, které si účast maminek v pořadu přály, v jednom případě zasáhnou i do skladby menu a pomohou s výrobou večeře. O tom, že život je jen náhoda, se znovu přesvědčí soutěžící i diváci Prostřeno!

U jednoho stolu se po letech sejdou dvě příbuzné, proto se hned ani nepoznají. A spojuje je osobnost Daniela Landy, o to je překvapení zajímavější. Jediný muž týdne také šokuje – ve svých jednadvaceti je už rozvedený! A to je něco pro jeho soupeřky, ty budou hodně zvědavé, proč a jak to všechno vlastně bylo… Ale i Kristina prožila hodně nevšední osobní příběh a svěří se s ním na kameru. U stolu se sejde velká extrovertka Kristina a trochu záhadná introvertka Lucie.

Prostřeno – 18.5. 2017 – LucieTyhle dvě se nemusí, protože jsou jako voda a oheň. Kristina nutí Lucii, aby ze svého života a soukromí prozradila více, než je jí příjemné. Jak tohle dopadne? Co všechno o sobě Lucie pod tlakem řekne? Kdo nejlépe splní úkol týdne, udělá nejlepší fresh pochoutku a získá rodinnou vstupenku na Bosh Fresh Festival? A kdo se ukáže jako největší taktik? A hlavně – kdo si v pátek odnese šedesát tisíc korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den!

Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie:


Ve čtvrtek 18.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Lucie (38). Lucie hosty pozve do zajímavého rodinného domu a často zdůrazňuje, že vybrala luxusní suroviny, i když někdy to jsou též polotovary. Do soutěže se přihlásila hlavně kvůli jedenáctileté dceři, která vaření miluje a chtěla maminku vidět v Prostřeno!

A hlavně chce mamince pomáhat. Jak to holkám půjde spolu v kuchyni? Předkrm tučebara, který vymyslela dcera, servíruje Lucie na lávovém kameni, přidala do něho i drahé lanýže. Ocení to někdo? Hlavní součástí prvního chodu je brambora plněná tuňákem a ta se k hostitelčině zklamání nadšeného přijetí nedočká. Lucie moc neroztaje ani uprostřed večera, když občas v kuchyni zaslechne, co pronáší brutálně upřímná Kristina, se kterou se nemusí, když vstane od stolu.

Na náladě jí nepřidá, když si Leoš ani nedá její „brokolicovou polévku pro labužníky“, ostatní zase trpí při čekání na bramborové nočky s kuřecím masem a špenátem. Hlavní chod prý hostitelce trvá celou hodinu, přestože je špenát mražený a nočky koupené, byť avizované jako domácí. Něco napraví pohár „lahodné pokušení“, ale celkem jsou hosté z Lucčina vaření docela zklamaní.

A hostitelčin rezervovaný postoj nezmění ani neodbytné Kristininy dotazy ohledně její minulosti, zaměstnání a soukromého života. Trojnásobná maminka Lucie odpoví jen na to nejnutnější. Mezi Kristinou a Lucií atmosféra houstne a dojde i na osobní útoky. Jako zábava bude lukostřelba, ale už dost jedovatých šípů se vystřílelo během večeře.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve čtvrtek 18.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie:

Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie
Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie
Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie
Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie
Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie
Prostřeno – 18.5. 2017 – Lucie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !