Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 18.2. 2013 – Hana

18. 02. 2013 | Poslední díl
Pořad Prostřeno tentokrát zamíří na východ Čech, konkrétně do Pardubic a okolí. I když je to kraj vyhlášený perníkem, nikdo z pěti soutěžících ho svým soupeřům neupekl. Jediný muž týdne Jindřich má na hřbetě už skoro šest křížků, ale přiznal se, že má pořád rád mladé holky, hlavně pro Šárku měl slabost. Prý kdyby byl mladší a oba nezadaní… A proč ne?

Šárčin večer byl jeden z nejhezčích: hezky bydlí, dobře vaří i vypadá. Jindra se v pořadu Prostřeno moc nežinýruje a už od prvního týdne klidně dojídá z talířů, co mu chutná. Je to šikovný kuchař a velký jedlík, a protože Hana nejí houby a Bára zase papriku, je stále co dojídat. V pátek se proto „dojížděč týdne“ dozví, co si o něm dámy myslely hlavně zkraje týdne.

Prostřeno 18.2. 2013 – HanaNejvíc jim ale vadí, že solí a pepří jídlo, aniž by ochutnal. Hra na vyříkanou je ale přesto smířlivá, jako je celý týden. Protože však stále nevíme, kdo to v Pardubicích vyhraje, nervozita před finále je značná. Jak by ne, vždyť nejde o nic méně než o padesát tisíc korun!

Prostřeno 18.2. 2013 – Hana:


V pondělí 18.2. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno maminka Hana (35). Přes rok rozvedená Hana - maminka tří dcer se nenechala rozhodit obtížnou situací prvního večera a předvedla se jako milá, vstřícná a veselá hostitelka. Hana v pořadu Prostřeno s datem 18.2. 2013 uvaří čtyři chody domáckého menu, má ráda českou kuchyni, žádné velké extrabuřty.

Párky zabalené v listovém těstě budou tedy v pořadu Prostřeno s datem 18.2. 2013 hlavní částí předkrmu. O pórkové polévce má každý z hostů v pondělí 18.2. 2013 vlastní představu, někdo by radši krémovou. Největším problémem kuřecích plátků s bramborem jsou fazolky na slanině. Bára je nemůže a Šárka je nechce rozvařené.

Jindřich v pondělí 18.2. 2013 nezaváhá a hned si je nabere z jejího talíře. Taková neformálnost hned první večer? To dámy zaskočí a vůbec se jim Jindřichovo chování zatím moc nezamlouvá. Jaký bude jako hostitel? To uvidíme v pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Hana,
v pondělí 18.2. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 18.2. 2013 – Hana:

Prostřeno 18.2. 2013 – Hana
Prostřeno 18.2. 2013 – Hana
Prostřeno 18.2. 2013 – Hana
Prostřeno 18.2. 2013 – Hana
Prostřeno 18.2. 2013 – Hana
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Máte pravdu,skutečně někteří autoři by se občas mohli kouknot na mapu republiky,nebo si taky zopakovat pravidla českého pravopisu.
Obrázek uživatelky
profil
Pokud jsou Pardubice východ republiky,
kde vlastně je Ostrava?
Autoři takových textů by měli mít za trest na
dvacet let zakázanou Prahu!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles