Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 18.1. 2017 - Karolína - Praha a střední Čechy

18. 01. 2017 | Poslední díl
V hlavním městě a středních Čechách se u stolu sejdou čtyři ženy a jediný muž. Ženy to jsou vzdělané a z různých důvodů by si u stolu přály raději muže. Ten nakonec přijde jediný a i jeho společnost čtyř žen docela zaskočí. Výrazný Josef se však mezi svými soupeřkami určitě neztratí.

Parta je to klidná, se zajímavými osudy i jídelníčky, které nejsou jako přes kopírák. V pátek se ale stane, že poslední chutné menu je jakoby poskládané z jednotlivých chodů předchozích jídelníčků, bude tudíž co srovnávat. A kdo prý udělá první nepříjemnou scénu, zatancuje za trest u tyče nebo na stole.

Prostřeno 18.1. 2017 - Karolína - Praha a střední ČechyDvakrát si Středočeši zahrají kroket, jednou dokonce potmě. Úkolem týdne jsou obložené chlebíčky, oblíbená specialita české kuchyně, která slaví sto let. Poslední hostitelka Tereza vysvětlí, jak se chlebíčky na naši tabuli dostaly, může za to prý sám prezident Masaryk.

Sledujte premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku, bude se vařit kuchyně česká, portugalská, středomořská i thajská, na své si přijdou milovníci koriandru. Body budou lítat a nakonec to někdo vyhraje. Žena, nebo muž? Kdo získá padesát tisíc korun? Dívejte se!

Prostřeno 18.1. 2017 - Karolína - Praha a střední Čechy:

 
Ve středu 18.1. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Karolína (29). Sympatická a sportovně založená Karolína má dobrodružnou povahu. Ke svému vaření před kamerou přistoupí celkem uvolněně a pokusí se o ucelený a vyrovnaný výkon se spoustou nápadů.

Má ráda Portugalsko, kde nějaký čas pobývala, možná tam má i vzdáleného přítele, detaily ale neprozradí. Mnohem sdílnější bude ohledně svého vaření. Portugalský bude úvodní salát s tuňákem a fazolemi, který moc zachutná Pepovi, pak už tak nadšený nebude.

Karolína svým chodům ale věnuje péči, upeče domácí pečivo i tyčinky, které zmizí hned ze stolu, obloží dva druhy chlebíčků, jedny s fíky a sýrem na sladko a druhé s rybičkami.

Po tomatové polévce přijde hlavní chod, který by si ale zasloužil pobýt v troubě ještě o chvíli déle, hosté by ocenili na kuřeti se zeleninou a bramborech zlatavou kůrčičku.

Karolína je dobrá hostitelka, přesto nastanou prodlevy, které si hosté zkrátí portugalským tancem – s tím tedy Pepa nemá vůbec žádný problém. Tvarohový malinový pohár s kávičkou je vtipně naservírovaný v zavařovačkách, bude dezert stejně tak dobrý, jak vypadá?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Karolína,
ve středu 18. 1. 2017 od 17.45 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda