Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.9. 2018 – Ladislav

17. 09. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Ústeckém kraji, kde se o 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu utkají tři ženy a dva muži. A hned v úterý nastane situace, která všechny zaskočí. Druhá hostitelka prostě stávkuje. Nepřijde a nevaří. Tak to tu ještě nebylo! Zůstanou šokovaní soutěžící hladoví? Dorazí Iva, nebo to dál potáhnou jen ve čtyřech? Štáb i soutěžící budou muset improvizovat.

Tentokrát nejen kvůli úkolu týdne, což bude všem dobře známá zelenina. Květák se přidává do polévek, pokrmů, ale výborně obstojí i jako samostatný chod. Jak si nejen s květákem Severočeši poradí? Co jim zachutná, co je pobaví a co je dojme? Bude to vzpomínka na předky, kteří tady už bohužel nejsou, nebo na rodinné příslušníky, kteří jim obětavě pomáhají s péčí a výchovou dětí.

Prostřeno – 17.9. 2018 – LadislavA kdo to nakonec celé vyhraje? Najdou se i tady kalkulující taktici? Sledujte ústecké Prostřeno! od pondělí až do pátku a dozvíte se to! A pokud chcete vzít spravedlnost do vlastních rukou, hlasujte! Vy i vás favorit můžete získat pěkných deset tisíc korun!

Prostřeno – 17.9. 2018 – Ladislav:


V pondělí 17.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno vykonavatel exekutora Ladislav (32). První hostitel má drsné povolání, kdy musí jít city stranou, ale na prahu příjemného bytu působí Láďa na své hosty mile vstřícně a nic se na tom nezmění ani v průběhu večeře. Soupeři asi zbystří, když jim mladý chlapík prozradí, že on je ten muž, který v zadlužených domácnostech polepuje předměty žlutými nálepkami, ale jeho chutné jídlo ostražitost otupí. Láďa je společenský tvor a různé sešlosti kolem jídla a pití má rád.

Ambiciózní ale je a upřímně se netají tím, že výhra je pro něj velkou motivací. Začne zlehka a netradičně – listovým salátem s avokádem, čerstvým kozím sýrem a červenou řepou. Tím úplně nenadchne milovníka tradičních chutí Jardu. Pak už ale zaboduje i u něj vývarem s nudlemi, i když Jarda by si klidně mohl nosit vlastní slánku. S čím by mohl Láďa narazit? S hlavním chodem, což je jehněčí kolínko na červeném víně a šťouchané brambory s rukolou a parmezánem. Jehněčí ani rucola každému nevoní, bude některá z holek protestovat? Jaroslav si naštěstí pochutná, maso je měkoučké a hostitel se o návštěvu stará.

Zaujme tradiční dezert s nevšední přísadou. Smažení makových palačinek hostitele zprvu potrápí, ten se ale jen tak nevzdává! Kdysi mu tento moučník, který kombinuje chladné palačinky s horkým ovocem, zachutnal na dovolené v Itálii a občas si jej doma dopřejí. Dobrou večeři na chvíli přeruší aktivní zábava v plenéru - ukázka amerického fotbalu na hřišti, kde si tento drsný sport mohou hosté vyzkoušet na vlastní kůži.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ladislav,
v pondělí 17.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !