Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.6. 2019 – František

17. 06. 2019 | Poslední díl
V Praze a Středočeském kraji se sejde pestrá a velmi přátelská pětka, která umí vařit, umí se bavit, je tolerantní, boduje férově a nezávidí. Tři muži a dvě ženy dělí sice generace, poznáme dvě studentská sdílená bydlení a ve finále i sídlo jako na zámku. Vařit se bude hezky česky, ale na stole přistanou také pokrmy z francouzské, asijské nebo kreolské kuchyně.

A ve finále vše završí nejen výjimečný večer u zajímavého a zcestovalého hostitele, ale také jedno skutečně velkorysé gesto. Úkol týdne byl vybrán s nadsázkou – hosté mají připravit pověstnou „kostku ve skluzu“ nebo něco z molekulární kuchyně. Na to se bude muset jít s humorem, pěkně od lesa a pokud možno moderně a nápaditě.

Prostřeno – 17.6. 2019 – FrantišekProstřední hostitelka paní Miroslava už v soutěži jednou vařila. Dnes má za sebou boj s vážnou nemocí a musí držet přísnou dietu. Jak jí to půjde v kuchyni tentokrát? Budou se hosté u Mirky postit, nebo dostanou pořádnou českou baštu? Zvítězí mládí, nebo zkušenost? Sledujte Prostřeno! ze srdce republiky a hlasujte! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 17.6. 2019 – František:


V pondělí 17.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno vysokoškolský student František (21). František zvedl hozenou rukavici. Nejprve sám přihlásil spolubydlícího kamaráda, který to ale vzdal, tak je to v pondělí na něm. Student aplikované informatiky na vysoké škole ekonomické obývá ještě s pěti studenty velkou střešní nástavbu v Dejvicích. Tedy určitě by to byl pěkný byt, kdyby to nebyla spíš taková noclehárna se spoustou postelí a prázdných lahví.

V kuchyni se dá ale určitě pohodlně uvařit Františkovo ambiciózní menu. Je tak nevšední, až si Jana při čtení ruličky myslí, že ho asi připraví nějaký cizinec. Začíná se letnímu závitky, ty jsou nesmažené a dvojí, aby se najedli i hosté, kteří nesnáší krevety. Pak následuje batátová polévka, která kombinuje sladkokyselé a ostré chutě, a poté zamíříme do Francie, protože František uvaří tamní specialitu kohouta na víně. A opravdu je to kohoutek, kterého není snadné sehnat, ale který se povedl. Mladý hostitel ho podává s pečenými brambory, ale klidně by ho prý mohl servírovat v hlubších talířích a jen s bagetkou, tak jako se dělá v zemi původu, protože na tomhle jídle je prý nejlepší omáčka, tvrdí světaznalý Radim a ten se vyzná.

A na čem se všichni shodnou? Že poslední portugalské koláčky jsou naprosto vynikajíc! František dokonce nelenil a připravil si na ně i vlastní listové těsto! Zábava je taková poučná a volně souvisí s jídlem. V bytě žije s mládenci také jediná dívka, která studuje stomatologii, proto hostům vysvětlí, kdy a jak si správně čistit zuby.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel František, v pondělí 17. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.6. 2019 – František:

Prostřeno – 17.6. 2019 – František
Prostřeno – 17.6. 2019 – František
Prostřeno – 17.6. 2019 – František
Prostřeno – 17.6. 2019 – František
Prostřeno – 17.6. 2019 – František
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles